torsdag 21. november 2019

Strikke pledd pinne 20

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! PINNEFORSLAG Stor rundp nr Heklenål nr 20. Sjekk strikkefastheten ved å strikke en prøvelapp. Har du færre m, skift til tynnere p.

FORKORTELSER m = maske, p = pinne , r = rett. Oldemora til ungene her strikket store pledd på rundpinne til alle babyer i slekta. Hun brukte vanlige border som ofte er på gensere og brukte restegarn. Jeg har strikket et pledd i Eskimogarn fra Drops.


Legg opp masker på pinne og strikk perlestrikk. Perlestrikk strikkes:Rett og vrang, neste omg. Oppskriften har jeg fått av en dame jeg følger på IG. Du kan prøve å legge opp -masker, og strikke en prøvelapp, så du finner strikkefastheten din med det garnet på pinne 8. Ser man nærme etter vises skjøtene i fargeovergangene.


På avstand ses det knapt. Jeg syns ikke det gjør noe i et slikt type arbeid som dette. Pleddet har et litt røft uttrykk og det blir bare forsterket av denne måten å feste trådene på. Jeg kan dessuten strikke i vei helt til nøstene er brukt opp, så skjøtene kommer vilkårlig.


Vi har brukt dobbel tråd av garnet Arwetta Classic på pinne 5. PLEDDGARN inneholder akryl og polyamid. Bruk tiden foran tv-en og strikk raskt et flott pledd i fine farger.

Garnet er i meganøster og du trenger bare et par av disse til ett pledd. Plagget må vaskes separat. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14.


Elsker å strikke og gjør det. STRIKKEFASTHET m dobbel perlestrikk med dobbelt garn på p nr. Strikkeoppskrifter på pute og. Gled deg til en herlig strikkevinter med ekstra tykke pinner og mykt, chunky garn. New Zealand lammeull.


Olea babyteppe pinne 2. Utrolig morsom måte å strikke ett pledd på og som også gjør det veldig enkelt å. Et årsteppe eller temperaturpledd er et langvarig strikke -, sy- eller hekleprosjekt. Men du trenger bare gjøre litt hver dag, og da er det fullt mulig å fullføre. Det er mange måter å lage et årspledd på, men hovedtanken er å gjøre litt hver dag gjennom et helt år, og på slutten av året har man et pledd som representerer det året. Du kan variere kantene på teppet, det letteste er å ikke strikke kastene vrid da får du en hullrad oppover kanten som dekor. Da må du strikke felleradene rett sammen, kast, rett sammen, rett ut pinnen Eller så kan du variere antallet du strikker før økning og felling, f. Da blir kantene litt mer solide og synlige.


Pleddene er strikket på skrå fra spiss til spiss, noe som gjør at pleddet blir veldig smidig, så det er enkelt å pakke seg inn i. Det var vel ikke akkurat Nøstebarn som dikta opp å strikke rillestrikka tepper på denne måten. Er nok en gammel måte å strikke tepper på, jeg har strikka slike i årevis før jeg noensinne hørte om mor signe. Du kan heller ikke gå utfra at en nybegynner på strikking som er så blank at trenger tips til et basic teppe vet hva mor signe er.


Det betyr at du legger opp det dobbelte av angitt strikkefasthet (per cm) i bredden. Rist den lett, legg den flatt og mål fastheten som beskrevet over. Hva gjør jeg når strikkefastheten ikke stemmer?


Legg tråden på forsiden av arbeidet, ikke bak slik du vanligvis gjør når du starter å strikke en pinne. Stikk pinnen din i bakre del av masken slik, og ta masken av pinnen (uten å strikke den). Tråden vil nå legge seg slik at den ligger naturlig bak, og du kan strikke videre på vanlig måte.


Siste maske på pinnen strikker du rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg