mandag 25. november 2019

Rullesparkle tak

Se videoen hvor vi viser hvor effektiv sparkling med rulle kan være. Ta bort stikk-kontakter, ledninger, lamper, ja alt som kan være i veien. Dekk til gulvet med papp for å unngå søl.


Masker nøye vegger og lister. Tips og råd om hvordan du rullesparkler og legge Jotun slettvegg forgrunnet TILBAKE TIL OVERSIKTEN. Farge og inspirasjon. Hvordan rullesparkle og legge slettvegg. Videoguide Sjekk om du kan.


Se hvordan du enkelt og effektivt sparkler gipstak - på sekunder. Vi tok en ringerunde. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Rullesparkle tak

Hehe, har prøvd meg på jotun sin rullesparkel selv etter å ha sett videoen til Jotun. Kan vel innrømme at han på filmen var hakket bedre enn meg på sparkling. Men sliping er ganske greit og relativt fort gjort. Det er kanskje raskere for en amatør å bruke denne teknikken, men det er ikke sikkert man søler noe mindre, smiler han lurt. Påføring er ikke så lett som man skulle tro, glatting var også noe jeg brukte en del tid på å få sånn noenlunde.


Overtok min nye leilighet for et par dager siden, og skal nå pusse opp. Også egnet for ilegging av papirremse. Brukerveiledning: Underlaget skal være fast, tørt og rent.


Rullesparkle tak

Bruk øyebeskyttelse under sliping. Egnet verktøy er rulle og forlengningsskaft. Sparkel fin 4l Jotun. Jevner underlaget, forenkler arbeidsprosessen og fører til mindre belastning. Metoden gir deg et deilig jevnt lag sparkelmasse å jobbe me og hvis du har forberedt veggen grundig, kan du enkelt få en flott og glatt vegg.


Lettsparkel beregnet for påføring av rull. Rullesparkel ltr Jotun 36- per spa Kjøp. I noen tilfeller må den male tapeten av, men ikke alltid.


Første skritt er å sørge for at veggen er plan, ren og klar for jobben. Det finne flere ulike måter å få slette vegger, helsparkel, rullesparkel og veggfornyer. Se vår instruksjonsvideo her. Ved oppussing av et rom kan du med godt forarbeid og god påføring av sparkel enkelt oppnå et fint resultat. Følg vår enkle guide til hvordan du selv raskt og enkelt kan få fine og glatte vegger med.


Har du en vegg av betong eller murpuss som skal helsparkles? Godt forarbeid er nøkkelen til et fint resultat. Vår nybegynnerguide viser hvordan behandle veggen før du starter, samt hvordan påføre og pusse sparkel.


De kommer også i litt forskjellig utforming. Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med rullesparkel som jevner ut underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg