onsdag 13. november 2019

Soffbord betong

Bestill drømmeferien med Agoda. Matbor tv-bord och soffbord – med utgångspunkt i de möbler som vi alla känner igen hittar vi unika lösningar som skiljer sig från den traditionella inredningen. Färgval, behandling och själva materialet bidrar till din egen atmosfär och personliga touch.


Soffbord i betong ger ett rejält men elegant intryck. Vi säljer serien Urban från Sits som finns i flera storlekar och former.

Urban finns i runt eller rektangulärt och i mörk eller ljusgrått. Välj mellan borstat stål eller krom på underredet. Stort utbud av soffbord betong online.


MBJ Design får ofta förfrågningar om att deltaga med sina bord vid olika sammanhang såsom i reklamfilmer, till homestyling, mässor samt vid produktdemonstrationer. På senare år tid har betong även blivit trendigt bland möbeltillverkare, designers och inredningsarkitekter. Betong består av bergmaterial (vad man ibland kallas ballast) som binds samman med hjälp av cementpasta (det vill säga cement och vatten).


Beat soffbord hylla betong -look.

Du får bra kvalitetsmöbler med hög komfort, gjorda i en elegant och modern design. Våra möbler säljer vi till mycket bra och konkurrenskraftiga priser. Skapa din egen personliga stil i ditt hem med en ny möbel. Kombinera med några smarta småmöbler eller fina inredningsprodukter. Ett soffbord i trä är klassiskt och tidlöst vilket passar i de flesta hem.


Det kan dock lätt få repor samt vattenmärken och behöva oljas in då och då. Ska jag välja ett stort eller litet soffbord ? Här hittar du billiga soffbord för det klassiska, trendiga, lantliga, retro eller vintageinspirerade hemmet. Med andra or om du vill köpa soffbord som ger ditt vardagsrum ett riktigt lyft så har du hittat helt rätt!


Melamin är en typ av konstfanér med en slitstark, reptålig yta. Den är gjord av mycket tunna plastskikt som limmas på en spånskiva eller en MDF-skiva. Med ett soffbord i betong får ditt vardagsrum ett lite rustikt, men samtidigt hemtrevligt uttryck. De snygga borden är omåttligt populära och det hållbara materialet betong tål lite tuffare tag. Välj bland flera trendiga och prisvärda soffbord betong.


Hur man gjuter ett eget runt betongbord.

Ett runt betongbord kan man tillverka på egen hand utan några större problem. Vår kärlek och entusiasm för hållbara och vackra material är stor. Därför använder alla våra formgivare eleganta kombinationer av bland annat trä, marmor, metall, betong och glas för att skapa soffbord som är både praktiska och estetiskt tilltalande. Det riktige stuebordet er et dekorativt møbel komplimenterer sofaen din. Hos oss finner du salongbor hjørnebord og sidebord i flere ulike farger, design og størrelser slik at du garantert finner bordet som passer din stil.


Velg mellom glassbor klassiske salongbord i eik eller minimalistiske sofabord og hjørnebord med marmor- og betong -look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg