torsdag 21. november 2019

Pusse opp betongtrapp

Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! Finn de beste prisene på nettet. En betongtrapp må tåle mye slitasje – fra regn, snø, salt og is.


Om trappen ikke er helt oppsprukket, er det ikke så vanskelig å fikse den opp slik at den holder i noen år til. Et alternativ er å bygge en tretrapp over betongen, men her velger vi å reparere de hull og slitne kanter som har løsnet.

Når du er ferdig med å pusse trappen må du fjerne støv - det lønner seg å bruke en grovstøvsuger, da mange vanlige støvsugere ikke tåler slipestøvet. Gå også over med en mikrofiberklut. LES MER: Alt om trapper og pusse opp trapp. Etter støvsugingen kan grunningen begynne. Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling, teppe, nye trinn eller andre enkle grep.


Her får du tips om hvordan du pusser opp trappen. Trapp pusse opp eller bygge ny Stryntrappa STRYNTRAPPA FOSS: Rette trapper har blitt veldig populært, og hvis man skal bygge nytt kan man jo la trappen bli. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen!


Byrådet foreslår å bevilge penger til å pusse opp toaletter i Oslo-skolen.

Lokalpolitiker Matti Lucie Arentz (V) er en av dem som i lang tid har jobba for at trappa skal rustes opp. Det forutsettes selvfølgelig at man setter trappa tilbake i opprinnelig stand og ikke bare setter opp en betongtrapp , sier hun. En støpt betongtrapp er for eksempel svært slitesterk, men hvis det skulle.


Vi hjelper deg med anbud på betongtrapp. Vi ønsker derfor å festet trinnet til bakken, og pusset det opp slik at det ser bra ut. Jeg tenkte pusse den opp , male side grå eller hvit og legge skifer på trinnene. Så jeg prøver litt med min egen situasjon! Hadde en lignende trapp.


Prøvde litt av hvert inklusive Trollkraft men det ble for puslete. Endte opp med å leie profft utstyr, dvs. Så kommer utfordringen med å bli kvitt betongen og da leide jeg lastebil med kran. Hvis utgangspunktet er en sliten trapp, med trinn som har synlig slitasje og preg av tidens tann, er den mest nærliggende løsningen å gi trinnene en ny overflate.


Samtidig er det nærliggende å friske opp trappevanger og listverk samt eventuelle opptrinn. Da Camilla og samboeren hadde pusset opp hele huset Brønnøysun var det én ting som stod igjen. Den gamle furutrappa som hadde begynt å gulne.


Vi skulle egentlig vente med å pusse opp trappa, men siden vi pusset opp yttergangen tok vi den samtidig. Vi syntes trappa var så mørk og trist og ødela når vi hadde pusset opp alt det andre. Selve trappen gjør lite ut av seg.

De lukkede trinnene sørger for at ting som oppbevares under trappen ikke synes. Gummigulvet i hallen ble valgt fordi det tåler mye slitasje fra en travel familie. Start med trappetrinnene når du skal pusse opp trappen. Fordelen med trapp er at den er et forholdsvis enkelt oppussingsobjekt: Den har store flater, samtidig som den har et begrenset areal.


Dessuten er det mange måter å pusse opp trappen på. Dette er den billigste måten, og i løpet av en helg har du fått “ny” trapp. Når du velger servant så bør du ta hensyn til hvem som skal bruke det, og hva den skal brukes til.


For eksempel, når du pusser opp badet for deg og partneren, som begge trenger vask samtidig på morgenen, kan du lene deg mot en dobbelservant. Totalrenovering av bad koster fort opp mot 250. Er det mulig å få det gjort for under halve prisen? Ja, hvis badet du skal pusse opp ikke er i altfor dårlig forfatning fra før og du kan gjøre en del selv, er det mulig, sier våre eksperter. Jeg skal snart psyke meg opp til å ta vår trapp.


Det er også en furutrapp, men vi behandlet den med hvitpigmentert panellakk da den var ny, så jeg lurer på om vi skal la trinnene være som de er siden de ikke er så mørke, og jeg er redd for at ungene vil slite bort malingen. Gleder meg til å se din trapp ferdig. Forside Oppussing og nybygg generelt Pusse opp betongtak innvendig ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. En rå mur eller en ujevn vegg kan rettes opp med puss.


Her kan du bruke puss til innendørs bruk. Det kan være en sementbasert puss eller en gipspuss. Gipspussen er veldig enkel å arbeide med og modellere, så hvis du skal pusse vegg rundt hjørner eller i innhakk, kan det være en fordel å bruke gipspuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg