fredag 22. november 2019

Sebra hyller

Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Hyller og oppbevaring hos Ellos. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Sebra er et dansk selskap som leverer lekre leker og interiørvarer til barn. Bokhylle med fire hyller fra Olive. Men, hyller til barnerom trenger absolutt ikke være kjedelige, vi har mange flotte design som virkelig pynter opp.


Hvis du ønsker noe rent og minimalistisk som passer inn overalt, har vi det også. Sett med stk firkantede hyller fra Sebra , bokhyllene er i ulike størrelser og ulik rosaog lilla farge. Disse hyllene passer. Sebra hylle hvit oval, sett med fire stk Sebra hyller i ulike størrelser.


Sebra Interiør har i mere end år designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser.

Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Stilren hylle fra Sebra Interiør, passer like fint i stua som på barnerommet.


Sebrahyllene er laget i paulownia tre. Det meste til barnerommet. Produsert i pulverlakkert metalramme i massivt alumium pg en tynn bøketreplate med avrundede kanter, som gjør utrykkel lett og svevende. Dette er en enkel oppbevaringsløsning som er med på å gi store veggflater liv.


Alltid gode tilbud og rabatter. Passer godt på barnerommet, men også andre steder i boligen. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. SEBRA - HYLLER KVADRATISK CLOUD BLUE MATT 1. Fine oppbevaringshyller fra danske Sebra.

Selger en strøken sebra hylle. Ingen merker eller skader. Ny pris: 50- Hentes på Skøyen.


Sebra interør til barnerommet Sebra er kjent for et moderne design med nytenkende fargevalg, kombinert med gamle håndtverksformer som hekling og stikk. Stellematte i myk bomull fra Sebra. Kan henges på veggen eller stables på gulvet.


Du får den hos carmell. Kjøpt på Sprell for ca fem år siden, utgått vare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg