fredag 29. november 2019

Lage blindramme selv

Hvis du ville ha tips om hvordan lage selve blindramma så vil det være komplisert å få til de spesielle sporene i endene (hjørnene) hvor det også skal være plass til kilene. Da tror jeg du må ha finsnekkerkompetanse og tilhørende trebeardingsmaskiner langt over gjennomsnittet (noe jeg ikke har). Ref bildet av fresemaskinen i linken over.


Kjøpe ferdige blindrammer kan være svært dyrt. Hvis du har de riktige verktøyene, kan du lære hvordan du kan strekke egne lerret på blindrammer som du har laget selv for under $ 4.

Skal du lage mat til mange kan du gjerne kjøpe et helt lam, da får du pinnekjøttsider. Spør forretningen om å gjøre grovarbeidet for deg med å kløyve lammet i to på langs, og skjære av lår og bog. Lår og bog puttes i fryseren til vinterens lammesteker og lammegryter, og resten brukes til pinnekjøtt. Det er mange penger å spare dersom man spenner opp sine egne lerret, og spesielt i de tilfeller hvor man får sine lerret sendt med post. Her vil du finne en beskrivelse om hvordan man strekker sine egne lerret samt det utstyret vi anbefaler for å få jobben gjort.


Praktisk sett trenger man muligens en gjærsag uansett hvis man drar inn lister i lange lengder. Men i en leilighet er dette sikkert utfordrende i seg selv.

Bildeformat har ingen betydning. Er du usikker på bildets kvalitet eller størrelse, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Det påløper ingen ekstra kostnader.


Du kan bestille et lerretsbilde fra eget bilde med eller uten blindramme. Selv om du har bestilt ramme, sendes bildet til deg umontert. Lag dem selv , da vel,.


Dette for å unngå skader underveis. Men du kan ganske enkelt lage flotte rammer selv , f. Grunnen er at det er snakk om to rammer inni i hverandre. For å få sveveeffekten, skal det være 5-mm “luft” rundt hele veien.


I hjørnene settes listene sammen med stifter på baksiden av den bakerste listen. Nå kan du også få din collage trykket på ekte lerret! Perfekt til alle som legger vekt på høy kvalitet og vil sette et personlig og unikt. Jeg har selv lagd en haug av rammer, og kan fortelle deg at det er et møysommelig håndarbeid. Jo du kan lage blindramme selv.


Skru gjerne vinkeljern i innerhjørnene for.

Jeg får mange spørsmål om innramming og hvilke rammer som passer til bildene. Hvilke teknikker og materialer jeg bruker for å lage bildene mine. Her finner du tips til dekorasjoner du kan lage selv og som passer godt til jul, de fleste basert på materialer du finner i skogen og hagen. Klikk på bildet og du føres direkte til en artikkel om hvordan du kan lage dekorasjonen selv. Selv om Eva ble ferdig med julekortene i slutten av november, ble det ikke november-kort av den grunn.


I postkort-tjenesten veler du nemlig hvilken dato postkortene skal komme i postkassen på. Hun har også sendt et spesiallaget julekort til ungene sine fra nissen, som skal komme fram på bittelille julaften. Vi har samlet våre beste tips til deg. Uendelige muligheter med hobbyplater. Hobbyplater kan brukes til nesten alt.


Det er kun din egen fantasi som kan sette en stopper for hva du. Slik lager du pinnekjøtt selv. Har du tenkt å lage ditt eget pinnekjøtt? Da er det viktig å starte i god tid.


Et tips er å kjøpe et helt lam,. Norges eneste gjør det selv magasin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg