torsdag 28. november 2019

Stora affischer

En stor tavla kan skapa en känsla för hela rummet, välj någon som representerar dig. På Desenio hittar du ett av Sveriges största utbud av stora tavlor, i en mängd olika konststilar. Välj bland våra mest populär kategorier i vårt breda sortiment av billiga fina posters, planscher och affischer.


Vi älskar att fylla väggarna med vackra tavlor och tryck. Fina poster affischer prints ja alla namn är egentligen namnet på samma sak.

Beställ stora planscher och köp till en stor ram för att få fina stora tavlor i ditt vardagsrum eller kök. Våra tavlor skapar attityd till din inredning. Affischer är Svanenmärkta? Du kan märka din trycksak med Svanen som bevis på en ansvarsfull och miljömedveten inköpspolicy. Läs om vår miljöpolitik.


Los Angeles Palms Sunset Poster av David Thornell Hos oss på Wallstars hittar du exklusiva posters tryckta på det bästa fotopapperet på marknaden. Posters, prints, affischer eller planscher är bara fyra olika benämningar på samma produkt men vi har valt att använda ordet poster. Visst är det vackert med en stor tavla på väggen.

Vi brukar prata om hur viktigt det är med variation om man vill skapa en levande vägg men samtidigt menar vi att stora tavlor kan ge en fantastisk och dynamisk effekt om motivet är rätt. När vi pratar om stora tavlor så refererar vi framförallt till affischer 70x100cm. Små och stora prints till din tavelvägg. En bild säger mer än tusen ord och en hel tavelvägg kan ta inredningen till en helt ny nivå.


Att beställa affischer i stora upplagor är ett bra sätt för att nå fler kunder. Med en bunt av de här bärbara iögonfallande produkterna kan du kommunicera ditt meddelande på offentliga platser som shoppingcentra, restauranger eller offentliga anslagstavlor. Förgyll hemmet med våra stora tavlor i imponerade 100x1cm.


Fraktfritt från 2kr. Stora tavlor på nätet. Det är enkelt att kolla igenom vårt sortiment av posters och affischer.


Vi har posters som passar ditt sovrum eller stora affischer som du kan pryda vardagsrumsväggen med. Se till att välja ett motiv som verkligen tilltalar dig. På så sätt kommer du inte bara att vara nöjd över ditt val av väggdekor.


För att garantera en snabb och säker leverans skickas alla affischer och ramar i skräddarsydda förpackningar enkom för poster med ram. Vissa affischer passar speciellt bra med en passepartout. Snygga tavlor, posters, affischer , planscher och prints.

Inspireras, handla eller köp online nu! Vi säljer även ramar. Vare sig man ska inreda sitt rum eller ett helt hem vill man alltid att det ska vara fint så att både man själv och gäster trivs där. Och visst kan man lägga väldigt stora summor på möbler med mera, men ibland behöver det inte vara svårare än att man sätter upp billiga affischer ! Med års erfarenhet vågar vi säga att vi har det mest omfattande sortimentet av bilder, noga utvalt för att kunna erbjuda våra kunder ett både trendsäkert och personligare galleri.


Ett stort utbud av posters och väggkonst med möjlighet till kvalitets inramning. Stilfulla väggdekorationer, unika gåvor och officiell merchandise till bästa. Vi har tavlor i alla storlekar och erbjuder bra pris även på våra stora tavlor!


Köpa Tavlor På Nätet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg