tirsdag 5. november 2019

Utestue tips

Norsk sommer er uforutsigbar, og selv om vi drømmer om lange, varme sommerkvelder, er det ikke alltid realiteten. Selv om huset er i kald betong, har Gitte og Peder Tang klart mesterverket og skape en lys og innbydende utestue som nesten føles som inne. Store glassdører som skiller den lune utekroken fra huset bidrar til å knytte de to sonene sammen og betonggulvet som flyter mellom ute og inne skaper en stilfull helhet. Slik bygger du din egen utestue.


Her kommer en oppdatering til saken om utestua vår, med byggetegninger, tips og en slags oppskrift. Her har vi valgt Jumbolite klar takplate.

Bruk alternativt Sunglaze terrassetak på din Utestue. Materiallisten viser produktet laget i cu-impregnert trevirke. Dersom du ønsker å bygge i andre materialer bytter du til kvaliteter som f. Møre Royal, Kebony, Varmebehandlet furu eller Sagawood. Valg av materiale gir produktet en særegen stil.


Alle deler må settes inn med grunning, for eksempel Visir. Tips til behandling er å legge materialene i bunker. Så ta med deg stuen ut og slapp av i grønne omgivelser!


En hagestue gir deg følelsen av å være ute, selv om du egentlig er inne.

Her får du tips til hvordan du kan få din egen lille oase – hvor hagen kan. Utemøbler som bor benker og stoler bør være fast inventar i en utestue. Helst bør tilhørende puter kunne oppbevares i et regntett skap på stedet.


Det samme gjelder kjøkkenutstyr av enkelt slag som her får plass i små hyller, kriker og kroker. Men august er fremdeles en sommermåne og sommeren bør vi nyte så lenge vi kan. Det er også mulig å ha kjøleskap i en utestue.


Og med ei utestue kan du både forlenge sommeren og nyte regnværsdager utendørs. Det finnes flere former for utestuer. Noen velger å sette opp klassiske lysthus eller paviljonger i hagen og innreder dem som utestue. Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold.


Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året. Med pergola, innglassing, utestue , eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm!


Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue og vinterhage hos oss i Uteplassen. Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år.


Du kan bygge en utestue hvis du har plass, eventuelt kombinert med en utebod. Utestuen bør ha spiseplass og kjøkkenbenk, muligheter for levegger mot vær og vin og tak som beskytter mot regn og sol, gjerne kombinert med en terrasse utenfor.

En peisløsning vil vel de fleste også ønske seg her sier Thoen. TIPS : Frisk opp terrassen din Gjør uteplassen hyggelig. Flere og flere ønsker å innrede uterommet mer som de gjør inne, med tepper, lamper, lysestaker og puter.


Med Plastmo sin nye Utestue får du nå en komplett vinterhage med både vegger og tak. Classic vinduselementer kommer i to ulike høyder både med fastkarm vinduer og topphengslede vinduer, og monteres sammen med TwinLite termotak. Koselig utestue dere har fått. Hun sørger for at mange av de fine prosjektene blir delt her på bloggen og tar gjerne i mot tips til flere byggeprosjekter!


Beklager størrelsen på linken, men jeg vet ikke hvordan jeg får den mindre. Her er iallefall ideer som burde kunne brukes. Kjøp eller få en gammel peisinnsats og mur rundt med leca splittblokker eller lignende er mitt tips. Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg