mandag 25. november 2019

Skostativ

Få orden i skoene med et stilig skostativ. Finn et som passer ditt hjem her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Rommer minst par sko. Hjørnebeslag for å stable skostativ oppå. For mange sko på liten plass?


Løsningen er dette skostativ et som får plass til opptil (!) par sko på en relativt liten flate. Holderne kan justeres i høyden. Skohylle og skostativ – velg en smart skooppbevaring og få skoene unna i entreen.

Hvem ønsker vel ikke en velorganisert entre hvor alt har sin faste plass? Og å slippe sko som ligger hulter til bulter på gulvet? Med praktiske oppbevaringsløsninger, skohyller og skostativ kan du få en entre som det er trivelig å komme inn i. Hold gangen ryddig med praktiske og stilige skohyller og skoskap i forskjellige størrelser og design. Skostativ antall par: par, par.


Alt av møbler - til riktig pris. Village skostativ er utformet i moderne skandinavisk stil. Solide, praktiske og pene skohyller gjør det lettere å holde orden i entréen, resepsjonen og garderoben. Se våre gode priser og bestill enkelt online!


Skohylle som festes på vegg (se tilbehør), lakkert med miljøtilpasset pulverlakk. Enkel å holde ren, og ekstremt slag- og støtsikker. Hyllen er av firkantrør. Få plads til alle dine sko i entréen med et skoskab, skoreol eller skohylde fra JYSK. Køb online lige her på JYSK.


Perfekt til oppbevaring, vask og tørking av for eksempel cross- og jaktsko. Uttrekkbar skostativ for oppbevaring av sko.

Gir god oversikt og enkel tilgang. Passer til sko med heler. Klikkes enkelt på plass mellom to klikk-inn-knekter, det trengs ingen verktøy. Brukes sammen med Knekt klikk-inn 40. Skap eller hyller i lyse farger som er lettere optisk, fungerer best.


Smart skooppbevaring vil bidra til å holde rensligheten i gangen. Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg