mandag 4. november 2019

Telys ikea

Nordens største utvalg! Finn laveste nettpris her. Lys gjør en forskjell. IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin.


Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom.

På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Dinside har også testet telys , ved flere anledninger, og vi har også sett på pris per brenntime.


Dette er pris i Norge - i Sverige koster de kroner for lys. Jeg tror at en del (av oss) forbrukere i alle fall kjenner til fenomenet.

Ikea -effekten: Har dere hørt om den? Også vi kjenner til at en kunde ble lettere forbrent av å få flytende parafin i ansiktet, sier informasjonssjef Camilla Lindemann i IKEA Norge. IKEA selger millioner av telys - et av varehusets mest populære produkter. På posen er et symbol som viser at flammen skal kveles med lyseslukker.


Lyset fra Ikea oppnår testens dårligste resultat, med en brenntid på timer og minutter. Men selv om Ikea har den korteste brenntiden, er det likevel dette lyset som gir deg mest lys for pengene: Ikea tar kroner for 1telys , noe som gir en pris på 0kroner per brenntime. Vi tok med to lys fra hver pakke, og så spesielt på om lysene holder det de lover, hvilket lys som brant lengst og utseende på flammen.


Telys formet som vinkork. Som Norges største leverandør av telys ønsket Ikea å ta ansvar for å sette gjenvinning av telys på dagsorden, skriver Ikea i en pressemelding om telyskampanjen telysjakten. Samtidig er Ikea de som produserer mest telysavfall, i og med at dette er lysene som brenner kortest, ifølge vår brenntidstest.


Vi har testet en masse forskjellige elektriske kubbelys fra våre leverandører, og vi har valgt et sortiment som vi mener dekker de fleste behov for kubbelys med batteri. Det er viktig at telys med plastkopp har større tilgang til luft enn de med aluminiumskopp. Unngå metallbelagte lysestaker da de leder varme. Også Clas Ohlson har tatt grep og fjernet palmeolje, soya og parafin fra alle telys og jobber nå med utfasing i resten av lysene sine.


Velg blant et stort utvalg telys ! Små og nette stemningsskapere som er lette å plassere overalt og i alle anledninger – alene, som tilbehør til større lys eller i dekorative telysholdere. De finnes i ulik størrelse, farge, varighet og antall i pakken. Så må det også sies at jeg ser at dere har blitt enda flinkere telysjegere siden i fjor.


For i fjor samlet telysjegerne 1millioner brukte telys på seks måneder, og i år har dere klart millioner på halvparten av tiden!

Lysene fra Ikea , Europris, og Clas Ohlson forurenser faktisk alle mer enn en motorvei (!) i rushtiden. De produserer både mye store sotpartikler og soter mye i hele brenntiden. Uansett hvordan stemning du vil ha, klarer disse det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg