fredag 15. november 2019

Paviljong telt plantasjen

Et drivhus, mange muligheter! Alltid lave priser og et stort utvalg! Fri frakt, rask levering og lave priser! Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs.


Netthandel på Plantasjen. Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike.

Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager.


Paviljonger og partytelt til hverdag og fest. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Jo, visst er det herlig med sommerparty i det grønne. Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet.


Ingen fare, det er bare å helgardere seg med et lett tak over hodet.

Valg diverse størrelser, farger og maler du kan finne med bare en bare klikk gjennom internett. Finn fine paviljonger til å slippe deg løs i! En fin og stødig paviljong forbedrer ikke bare komforten på uteplassen, den forhøyer også stilfaktoren enda mer. Vi har et bredt utvalg av paviljonger og tilbehør i alle mulige varianter og stiler. Veldig fine paviljonger som passer til hele hagen.


På uteplassen, på altanen eller i hagen. Popup- telt med sidevegger 3xm - kremhvit. Se vårt store utvalg av billig paviljong her på siden. Hos BAUHAUS får du alltid billig og rask frakt samt måneders returrett. En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år.


De flest Dancover paviljonger er enkle å transportere og raske å montere, gjør dem til det ideelle valget til å brukes på ditt arrangement eller i din hage. Og med et bredt utvalg av ekstrautstyr på tilbu så kan du være sikker på at din paviljong vil bli en perfekt match. Spar opptil på våre outlet sider i dag!


Beste Priser Med Handlesmart! En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser.


Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage.

Palermo helårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Rett og slett et samlingspunkt. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Til å ha ute i telt eller under paviljongen eller rett å slett bare på plenen under hagemøblene :p Selger de det på plantasjen å har de åpent i. Helårs paviljong med vegger har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Et sted hvor du kan nyte nyte besøket ditt fordi om det regner. Et samlingspunkt uansett vær.


Quick Up-funksjon for rask og enkel oppsetting. Leveres i praktisk veske, komplett med barduner og plugger. En paviljong kan være perfekt om du har litt god plass i hagen, og vil flytte middagen eller selskapet litt ut fra verandaen.


Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg