tirsdag 19. november 2019

Russekort mal

Hvis noen hadde hatt ein mal for russekort kunne eg mekka noge på pcen og stukke innom et trykkeri. Min datter ville være russ på karneval tidligere i år. Jeg laget et tullerussekort til henne. Jeg kom akkurat på at jeg hadde sett en post her tidligere, fra noen som lurte på om det fantes en mal som kunne brukes.


Jeg kan jo legge ut den jeg laget da.

Den ligner ganske mye på et ekte russekort og var stor suksess for jentungen på. Tekst på russekort (rosaruss) - Barn og familie. Og siden mange tydeligvis tror at det skal komme russekort flygende ut av datamaskinen om de bare poster sin ønskede tekst i kommentarfeltet her stenger vi likegodt kommentarmuligheten… Så slipper vi flere gullkorn. VÆR MED Å BIDRA - STØTT STINE SOFIES STIFTELSE! Her finner du en oversikt over russekort.


Russekort har vært en tradisjon i mange år. De inkluderer gjerne et bilde, sitater og noen personopplysinger. Velg mellom mange produkter og farger.

Vi hjelper med å sette opp design og logo. En customgenser vil uten. Når man kjøper en russebuss eller russebil er det viktig å redusere risikoen for problemer og konflikter. Det er derfor lurt å ha gode skriftlige.


Etterpå byttet barna russekort med hverandre, og vi limte de inn i albumet vårt hjemme. Lag ditt eget russekort med vår russekort -generator. Har du ikke vært russ ennå? Klarer du ikke å finne igjen dine gamle russekort , kanskje du aldri fikk bestilt - eller vil du bare pynte litt på det kortet du en gang hadde?


Ved bestilling eller godkjenning av russekort etter 1. Ikke glem å abonnér på kanalen min og trykk liker på videoen Hvis videoen går litt for fort kan du trykke på tannhjulet -Speed og sette den ned litt. Flere medlemmer lagde seg russekort. Hvor idéen kom fra, er ukjent. Mange fikk russekortene sine lagd av Adrianna (senere kjent som Frick).


Hvis du bruker en mal som du har lastet ned fra Office Online, kan du ikke tilpasse utformingen før du åpner publikasjonen. Noen av de sidefalsede kortene er satt opp for bare ett utformings alternativ. Hvis du velger en av disse utformingene, er ikke alternativer for alternativ side størrelse og oppsett tilgjengelig.

Design visittkort med Vistaprint: kjøp visittkort av høy kvalitet på nettet og gjør dem like unike som bedriften din. Velg blant flere hundre maler, eller last. Amanda Skaar (18) har muligens årets rekord i antall russeknuter. Så langt har hun 12 men målet er 1av de 2mulige knutene.


Kontakt trykkeri og få dine egne trykka opp. Bruk samme design og størrelse som vanlige russekort , men gjør noen små vrier som gjør at det er synlig du har lagt mer jobb i det. Eventuelt drit i hele russekortene. Slik endrer du farge: For å endre fargen på russekortene, må du inn på profilen din på Russ. Dette gjøres ved å gå inn på.


Snøen ligger fortsatt tungt over Eidsvoll, men i disse dager planlegges russetiden for fullt. Russedåp og russeknuter skal planlegges. Du tror kanskje det er forbeholdt årets avgangsklasser ved videregående skole som skal feire at grunnskole og videregående opplæring endelig er over?


Hilde - det kjennes på baken-kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg