mandag 18. november 2019

Morsomme bøker for menn

Billige bøker på nett! Finner du ikke pensumboka? Litteraturviteren og bibliotekaren kommer med sine anbefalninger. Mange morsomme norske forfattere.


Morsomme bøker for menn

Drangsholt viser til Agnes Ravatn, Olaug Nilssen, Heidi Linde og Erlend Loe som andre morsomme forfattere, men påpeker at humoren kanskje ikke er det mest fremtredende i bøkene deres. Akkurat det gjelder mange norske bøker. Det er mye humor i moderne norsk litteratur, uten at bøkene bare er morsomme. I kjølvannet av den populære boka En pingles dagbok har det kommet flere illustrerte humor-serier for barn i 12-årsalderen de siste årene, men hva med de litt eldre ungdommene?


De som nærmer seg slutten på ungdomsskolen, og som syns crazy-humoren i dagbok-sjangeren blir litt barnslig? Isadora Wing er redd for å fly og miste fotfestet, men når hun forelsker seg i en annen enn ektemannen begir hun seg ut på et vilt sexeventyr Europa igjennom. Vi selger ikke bøker på biblioteket, og det er ikke helt innafor å gi en lånt bibliotekbok i julegave. Her er Sølvbergets julegavetips, fordelt etter mottakerens alder.


Morsomme bøker for menn

God jul, og lykke til med forberedelsene! Morsomme bøker , Barn, Ukategorisert. Rare Reidar av Rut Granli Reidar og foreldrene skal feire Halloween. Reidar vil være en skummel hai, så skremmende at alle vil skrike av skrekk når de ser ham.


Dans er en ypperlig øvelse for unge piker. Den gir dem en første fornemmelse av hva en mann har i sinne før han gjør det. Humor- bøker til himmels. I fjor lånte norske barn rekordmange bøker på biblioteket.


Og det er morsomme bøker flest vil lese. Pulp er egentlig en grei nok bok men ikke mer enn det, kanskje den jeg liker minst av alle Bukowski sine bøker. Hva med et telt som ser ut som en Volkswagen buss eller sjokoladefontene f. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Se vårt store utvalg bøker og bestill dine favoritter her. Fri frakt på ordre over 24-. Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel.


Hun skriver om Hedda, år, som egentlig er singel men tilfeldigvis er blitt gravid. Nå vil hun ha abort, raskest mulig. Den største kilden til morsomme bursdagsord er og forblir på internett, hvor du kan finne mye, men hvis du tar nok tid til det.


Men Lotta Elstad leverer! For dagens artikkel tok vi litt tid og tilbyr inspirerende ideer til bursdagsønsker. Noen som har tips til morsomme , litt annerledes, bøker til førstegangsforeldre?


Morsomme bøker for menn

Eventuelt bare foreldre generelt, poenget er at det må være litt. Det er bøker om rus og sex og skilsmisser, død og kjæresteproblemer, om krim og forbrytelser eller om fantasy. Han liker ingen av disse sjangrene. Jeg finner INGEN bøker som er mer koselige og lune og humoristiske for denne aldersgruppen. Passer for 4-år Gorm er en huggorm, men ikke en sånn som jakter og biter folk i foten.


Han er en snill orm som jobber på apoteket og passer naboens katt. Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser, men her er mange forslag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg