mandag 11. november 2019

Wc skilt til dør

Design ditt eget skilt online! Dekorer billig på døren din med Wallstickerland. Kjøp dine stickers som dørskilt her. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.


Skiltmax tilbyr alt fra stilige messingskilt i klassisk design, til blanke skilt i mer moderne stil.

Velg mellom skilt i forniklet messing (sølvfarget), i krom eller børstet messing. Stilige dørskilt i aluminium. Aluminiumskilt passer perfekt hvis du ønsker et stabilt, værbestandig skilt til fasaden eller inngangsdøren. Skilt for merking av wc , garderobe osv.


Leveres enten med skruehull eller dobbeltsidig tape for enkel og skånsom montering på vegg eller dør. Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer. I vår nettbutikk finner du skilt for etthvert behov, og vi produserer også på bestilling. Evt også blindeskrift under symbol.


I offentlige lokaler kan et dørskilt angi hvor man finner for eksempel WC , trappeoppganger eller nødutganger.

Toalett skilt for klistring rett på WC – toalettrom dører som gjør for dine omgivelser mye lettere å finne den riktig veien. Toalett klistremerke med en damme og en mann er en virkelig morsom måte til privatrom værelset. Plasseres ved siden av dør (vridersiden) til hver fløy. Teknisk merking, Avdelingsskilt , WC – skilt. Bokstavhøyde, mm, Minst mm.


De er flotte og prisgunstige. Dette figur skiltet er lett å montere til dør eller vegg med selvklebende tape som er påført baksiden av skiltet. Finnes i forskjellige utførelser og.


Noen som vet om noen ok som ikke er harry og som ikke er i tre eller trolldeig. PS har dere et slikt wc skilt på deres dør i huset ? Selvklebende skilt med 3-D effekt, ligner børstet stål. Smart gjør-det-selv skilt til dør eller vegg Dette er et dørskilt som er raskt å montere, uten behov for verktøy! Kontraster og belysning.


Vårt dørskilt har aluminium klikklister, som er festet på en grå plastplate. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Når du kjøper WC - skilt , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. For å få det til må vi kutte priser. Feil dørhåndtak på ytterdøren kan forringe stilen til et helt hus. Rett håndtak til rett dør er som hjulene på en bil eller skoene til en kjole.


Fra funksjon til design - i dag er håndtak en del av innredningen. Vi vil hjelpe deg å finne det rette. Velg et håndtak som matcher eller forsterker husets stil og gjenspeiler personligheten din. I Postens skiltbutikk kan du kjøpe skilt til døra , postkassen og husveggen. Du kan lage skiltet og få en forhåndsvisning før du bestiller.


Skiltene er i høy kvalitet og tåler allslags vær. En annen utfordring er å tyde informasjonen som gis. Frakt og MVA er inkludert i prisen. Norges Blindeforbunds krav til skilt finner du her.


Skiltbutikk og graverings-verksted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg