tirsdag 26. november 2019

Skovby spisebord sm24

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus.


Du får det bedre når du har det fint hjemme.

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer.


Dekk på til personer! SKOVBY SMI HVITOLJET EIK. EMH KJØPES HOS MØBEL-DESIGN. Utførelse: Hvitoljet eik finér.

Patentert bord i unikt design markedets mest fleksible og stabile. Et bor som kan vokse med oppgaven og utvides med mer enn tre meter. Han skapte med visjon og faglig stolhet et fudament for bæredyktig og funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og barnebarna Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd. De medfølgende tillægsplader kan udvide spisebordet til meter, så kan du nemt invitere hele familien på middag, også meget anvendeligt som mødebord med personlighed. Et spisebord der vokser med opgaven!


Spisebord til personer. La deg inspirere av våre spisebordmodeller i ulike design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kan utvides til personer. I finér følger med bordet. Bordet fås I natur - eller hvitoljet eik. Det er plass til ytterligere ileggsplater, som evt må kjøpes separat. Til dette bord får du i prisen tillægsplader inkluderet, som er placeret under bordpladen.


Bordets design er retro-inspirert, men har samtidig et moderne uttrykk. Avrundede hjørner på bordplaten og samspillet med bordets dobbel-ben gir bordet en spenstighet, men også en visuell ro. Proporsjonene er i fin balanse.

Kom og få god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg