torsdag 28. november 2019

Motorisert gardinskinne

En gardinskinne trenger ikke alltid å være rett. Våre gardinskinner kan du få rundbuet, vinkelbuet eller spesialbuet etter dine unike ønskemål. Velg fra et stort og bredt sortiment. Du kan til og med få gardinskinnen din motorisert om du ønsker.


Arco gardinskinne er markedets mest anvendelige skinne-system for snortrekk. Opp til kg gardin kan trekkes over over en distanse på meter i ett system. Med Arco kan vi lage både karnapp- og vinkelløsninger samt returer om ønskelig med en bueradius på kun cm.


Motorisert Gardinskinne. Som alle andre Somfyprodukter finnes denne i bryter, trådløs, og oppladbar batterivariant. Styres av de samme kontrollene som våre andre produkter.


Connexoon RTS er en fiffig liten sak, som gjør at de trådløse produktene kan styres via en app på telefonen. Supertrac skinnen er en allsidig skinne til bruk med tunge gardiner, der trinser på hjul likevel sikrer en myk og enkel håndtering. Skinnen kan brukes som håndført skinne, med snortrekk eller som motorisert skinne.


MOTORISERT GARDINSKINNE COMPACT Compact motorisert gardinskinne leveres som en komplett pakkeløsning med skinne. Våre miljøvennlige aluminium gardinskinner kan bøyes og monteres på mange måter. Nordeko leverer også motoriserte gardinskinner. Her finner du våre kraftigste gardinskinner. En modell for hver smak.


I kolleksjonen kan du velge mellom fem ulike gardinmodeller, alt fra tradisjonell rynkebåndsgardin til trendy loungegardin. Du bare velger ut og installerer dine motoriserte gardiner. Til deg som vil ha det lille ekstra anbefaler vi en motorisert gardinskinne. Toso leverer et stort antall dekorative og funksjonelle gardinskinner til bruk både i private hjem, samt til hoteller og andre, større prosjekter. Silent Gliss var den første i verden til å tilby et stille gardinskinnesystem, og det var bare begynnelsen.


Somfy kan gi deg fullstendig automatisert kontroll av gardinene med en motorisert gardinskinne. Denne er tilgjengelig med senter åpning eller sideåpning, og den glir diskret inn i hjemmets interiør. MY”-funksjonen på Somfys fjernkontroll stiller inn din favorittposisjon og henter den frem umiddelbart med et klikk. Du betjener den med fjernkontroll, bryter eller trykknapper.


Et trygg valg for barn og dyr! Viser 1–af resultater. Weba har også en motorisert skinne som heter Compact. Koster fortsatt en del, men noe billigere enn 25K. Se under gardinskinner.


Håndført gardinskinne for tunge gardiner - for både private og offentlige miljøer. Ta en titt i Norges største utvalg av flotte og praktiske plissegardiner! Få den helt rette plissegardinen til rimelige priser, med lynrask levering. Utvendig rullgardin av perforert duk i kassett, som holder sollys og varme ute.


Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg