mandag 25. november 2019

Ramme med plass til flere tegninger

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fraktfritt over 3kr. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vis frem barnas tegninger på den aller beste måten med Lil Davinci – en ramme med plass til mange tegninger , og som fungerer både som ramme og kunstarkiv! Lil Davinci åpnes foran og kan plasseres både hengende og stående, så nå er det bare å slippe løs kreativiteten!

Derfor har jeg søkt etter gode løsninger der ute, for det er ikke bare vi som mottar noen hundre tegninger fra barnehender iløpet av året. Gode ideer til oppbevaring barnetegningene. Disse smarte rammene kan enkelt åpnes og lukkes og rommer hele tegninger.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Rammen som rommer det meste.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.

Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Gallerirammer er store rammer med plass til mange bilder på en gang.


De egner seg ypperlig til å samle flere blinkskudd i samme kategori, enten det gjelder. Ram inn fotografier og bilder for å ta vare på øyeblikk. Lill Davinci rammen kan enkelt åpnes og lukkes og rommer opptil tegninger. Den kan enkelt varieres mellom liggende og.


Denne har en spesiell utforming med et kabinett formet som et fabeldyr, med to store vinger på sidene som kan slås ut. Vognremissen har plass til et tyvetalls vogner og titalls sleder. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


En collageramme er det perfekte alternativet for deg som vil bevare dine favorittminner på en flott og kreativ måte. Hos oss finner du et stort utvalg vakre collagerammer i flere ulike størrelser og stiler. Med andre ord skulle har vi noe for alle.

Vi har alt fra rammer som rommer to bilder til de som rammer over tjue bilder. Passer til almindelige Apapirer Kan rumme op til tegninger Kan hænge både horisontalt og vertikal. Ny bilderamme i sølv med plass til ulike bilde størrelser.


La gjenstandene bytte plass eller bytt dem ut – og vips så har du fått til en enkel forandring som likevel gjør stor forskjell. En liten detalj i innredningen som bidrar til stemning og formidler personlighet. Med Norrgavels Tavelist i massiv bjørk blir det enkelt å skape en kreativ flate som stadig kan holdes levende og oppdatert. Har sett sånne passepartout med flere hull til bilder også, men når jeg søker finner jeg bare til enkeltbilder.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi håper du vil bli vår faste gjest!


Magnetisk ramme 53cm, Stiicks i eik, fra Paper Collective. Gjør stas på favorittplakaten med denne geniale rammen i eik, med trebiter og sterke magneter som holder kunstverket på plass. Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver person!


Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg