tirsdag 17. juli 2018

Feel puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Bestill Mat hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Search for Feel About.


Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Usikker på hvilken pute du skal velge?


I vår puteguide får du gode råd som hjelper deg med å velge riktig pute. Du kan lese alt om våre forskjellige typer puter og finne den puten som dekker dine behov best mulig. Se vår puteguide her.


Feel puter

Feel har godt utvalg av puter , interiørvarer, bilder, stearinlys og mye mer. Vi fører også de populære Cemo varene som er bla. Prisen gjelder for ditt valgte varehus. Puten var litt høy i starten, men ble fort min store favoritt!


Og jeg liker ikke dunputer engang. Et stort pluss for meg er at det er åpning med glidlås slik at man kan legge inn mer fyll når den synker litt. Jeg hadde tilfeldigvis en downfeel pute fra Høie med mindre fyll (uten åpning). Akkurat som dun, og fabelaktig pute til en rimelig penge. Jeg liker å ligge litt lavt, krølle puten sammen og skifter dusinvis av stillinger før jeg faller til ro, og denne puten har tålt mye medfart, men er fremdeles like fin.


Feel puter

Har ikke opplevd klumper. For info om ordrestatus og forsendelseinfo kan man logge på MinSide på feel. Her er også kontaktskjema som kan benyttes. Send gjerne epost, vi svarer så raskt vi kan.


DownFeel da vi lot KK leserne teste puten ! Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager). Pute downfeel medium pute 50xcm. Hodet avgir mye varme i løpet av natten og puter kan kjennes fuktig og ubehagelig.


Feel puter

Om du derimot trives best med å sove på magen, er en lav pute riktig valg. En medium høy pute , som er den mest brukte høyden, passer for deg som veksler mellom flere liggestillinger. Puter for enhver preferanse. Vi i Høie har puter i alle høyder, for ethvert behov.


Putene kommer også i ulike kvaliteter, i dun og fiber. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger.


Feel puter

Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg