mandag 30. juli 2018

Bordstabletter åhlens

Bordstabletter , på åhlens. Duka fint med bordstabletter. Sätt stilen med bordstabletter. Snyggt att duka med och perfekt att spilla på.


Hos oss hittar du bordsunderlägg och tallriksunderlägg i härliga färger, vackra blomster och fantastiska mönster.

I tyg, läder, sjögräs och plast. Både runda och rektangulära. Med en magnifik skogskonstruktion från Morris och Co.


Letar du efter Åhlens bordstabletter ? Hos hos hittar du bordstabletter i flera olika färger och former! I vackra textilier och plast! Välj bland snygga och trendiga material som jute, hampa och linne.

Snygga bordsunderlägg gör det enkelt att få till en snygg dukning både till vardags och till fest. Hos JYSK hittar du allt från bordstabletter i plast till runda bordstabletter i olika storlekar. Gör ditt bord lite finare under middagsbjudningen med inbjudande bordslöpare och bordstabletter.


Dekorera med bordslöpare för en enkel förändring som gör dukningen extra lyxig. Kombinationen med en vit bordsduk och en färgglad bordslöpare är lika snygg som den är enkel att göra och är något vi rekommenderar när du ska bjuda på fest. Vi har bordstabletter i fler olika material, färger och mönster som ger dukningen det lilla extra samtidigt som tabletten skyddar bordet mot fläckar och repor.


Uppdatera dukningen med nya underlägg och bordstabletter. Du köper enkelt snygga underlägg och bordstabletter i vår butik online. Vi erbjuder också fina glasunderlägg för alla tillfällen som gör dukningen komplett. Välkommen att välja dina favoriter! Blommande tulpaner, eleganta kartmotiv och elefantmönster är några av de klassiska mönsterbilder som återfinns på Svenskt Tenns underlägg, glasunderlägg och bordstabletter.


De enfärgade produkterna finns i många olika, vackra färger. Har du tabletter av tyg går de utmärkt att tvätta i maskin och tabletter av plast går att spola av i diskhon. För dig som gillar härliga mönster finns det mängder av grymma bordstabletter från bland annat finska Marimekko och svenska Design House Stockholm.


Två helt nya bordstabletter från Åhléns i ett fint mönster i ljus och mörk grå.

Passar perfekt till en löpare som jag också har lagt upp. Se även mina övriga auktioner. Eftersom underläggen främst används för att hålla bordet eller duken så rena som möjligt under längre ti bör du särskilt tänka över vilket material bordstabletterna ska vara gjorda av. Regionförbundet i Kalmar län har avvecklats – verksamheten fortsätter!


Dukar i olika färger och storlekar. Oavsett inredningsstil är en bordsduk ett. Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg