torsdag 26. juli 2018

Bondelaget bil rabatt

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Bondelaget er en organisasjon som vi naturlig hører. En tilleggsbonus er store rabatter på blant annet forsikring og. Agrols bilavtaler kan bidra positivt til biløkonomien din. Kjøp ny bil med Agrol- rabatt , og velg blant populære bilmerker og -modeller, fra personbiler til varebiler og elbiler. Med Agrol får du også billigere drivstoff når du bruker AgriCard.


I tillegg kan du bruke Agrol- rabatten på verkstedtjenester og dekk. Bil - Rabatter på bilmerker og en rekke model-ler, samt avtale med Dekkmann, Vianor og Snap Drive. Energi - Rabatter hos Eidsiva, NTE, Circle K, Preem Flogas og Kosan Gas. Gård og bygg - Rabatter hos Byggmakker, Optimera Proffmarke Montér, Elfag, Rentokil og Staples.


Sande kjenner godt til at enkelt blir medlemmer i bondelaget på grunn av dette. Det er noen som har blitt medlem for å kjøpe en bil og få rabatt der. Så er de medlem et år, og så går de ut. Folk flest ønsker jo å drøye pengene sine lengst mulig.


Da benytter de mulighetene som er, svarer Sande. Meldte seg inn i bondelaget , sparte 25. Det var definitivt verdt det, sier bilkjøperen. Jeg fikk en god rabatt på drøyt 25. Hei Du Benny som jobber med Broom (og dere andre som måtte lese dette) har sikkert peil på mye når det gjelder tilbud på nyere bruktbil i butikk eller helt ny bil.


Også når det gjelder rabatter ved kjøp av bil i butikk for medlemmer i diverse organisasjoner. Således er du sikret, at din retro salg på nettet nye brugte bil er 1 i orden, og nissan rabatt bondelaget at den ikke nissan rabatt bondelaget har skjulte fejl ny tiguan til salg og mangler, når du kører herfra. Et bensinkort er et helt vanlig kredittkort som gir deg rabatt når du bruker det til å betale for bensin eller diesel.


Du kan søke blant dem som tilbyr fordelen (altså produktet). Noen kredittkort gir deg rabatt på flere ulike bensinstasjoner, mens andre kun gir deg rabatt på drivstoff hos én enkelt kjede. Pengene du sparer på bensin får du tilbake i form av cashback. Sortimentet utvides kontinuerlig til å gjelde flere produkter, og det vil justeres og tilpasses et bredt sortiment etter hvert.


Vi legger vekt på at produktene skal dekke flere produksjoner, slik at Bondens pris blir et nyttig tilbud til alle medlemmer. Rabatten gjelder både ved kjøp i butikk og på nett. Les mer om Bondens pris her.


Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg