torsdag 19. juli 2018

Herdet glassplate

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn de beste prisene på nettet. Norske Glassprodukter AS fraskriver seg. Herdet glass er ikke uknuselig.


Herdet glassplate

Den økte styrken gir arkitekter og byggherrer helt andre muligheter når det gjelder bruk av glass i bygg. Det tilfredsstiller sikkerhetskrav over hele verden, og motstår f. Vi leverer og monterer de fleste typer glass og glassplater til interiør både til private hjem til proff markedet, som for eksempel: glass over kjøkkenbenk, glasshyller, glassmonter, glassplate under ovn, glassdører, glassvegger, speil og veggspeil. Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål!


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og stekepanner. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke minst dekorativt. Type festmiddel avhenger av veggen glassplaten skal monteres på. Felles for dem er en forutsetning for en glassløsning som har større motstand mot temperatur og trykk enn ubehandlet glass.


I tillegg gir det ufarlige glasskår ved brud da glasset pulveriseres til små uskarpe biter når det knuses. Dersom det stilles krav til høy motstandsklasse kreves det alltid laminert glass. I enkelte tilfeller kan det være fordelaktig med en kombinasjon av herdet laminert glass. De forbedrede egenskapene oppnås ved at herdebehandlingen forspenner glasset, slik at det får trykkspenninger i overflatesjiktene og strekkspenninger i midtsjiktet.


Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl. Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Herdet glassplate

Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken. Lignende løsning har skapt debatt i Klikks Boligs interiørforum.


Krangelen går om hva som er best av pleksiglass, trådglass eller herdet glass? Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. Tromsø Glass As leverer og monterer spesialtilpassede glassplater til kjøkken. Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto). Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted.


Herdet glassplate

Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller kobberplater. Platen har fasettslipte kanter slik at kantene ser penere ut og gir en mindre skarp kant på platen Passer til flere ildsteder. Se monteringsanvisningen til ditt ildsted for. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet.


Klar, herdet glassplate med fine festebolter får man også kjøpt på maxbo. Du er i ferd med å poste i en gammel trå siste innlegg ble postet den 07.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg