onsdag 4. juli 2018

Billige klistremerker

Billige klistremerker

Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Det er et rimelig og godt alternativ til all type merking.


Hvis du også vil bruke klistremerker ute, anbefaler vi hvit hardfilm, en glanset PVC-film med en tykkelse på 2gsm med lining papir og 1gsm uten. De reflekterer motivet perfekt, ettersom filmen er lynrask. Forslag Under finner du noen utgangspunkt til design.


Du kan velge et du liker og det blir lastet inn i designverktøyet. Leveres konturskjært og ferdig stanset. Bestilling på 1-2-3: Kjøp ønsket stickerspakke her i vår nettbutikk.


Billige klistremerker

Egendesignede klistremerker Se hvor enkelt det er å sette logoen din på alt du trenger. Prisene er eksklusiv levering og tilvalg, med mindre annet er oppgitt. Fine til å merke matbokser, leker og andre eiendeler med. Sørg for at overflaten hvor navnelappene skal sitte er jevn, ren og tørr. Gni godt over klistremerket med en finger slik at du fjerner alle luftbobler.


La klistremerket sitte på noen timer før det utsettes for vask. Navnelappene tåler høy temperatur i oppvaskmaskinen. Merking er en billig forsikring som hjelper deg å få tilbake dyrebare eiendeler etter utlån, eller når ting glemmes igjen.


Billige klistremerker

Personlige navnelapper og merkelapper for klær og eiendeler! Ved å utsmykke firmabilen med stickers i form av en logo eller budskap, kan det reklameres billig og effektivt hver gang bilen ses ute i bybildet. Klistre-, styrke- og strykefrie navnelapper. Her kan du kjøpe billige klistremerker til vinduer i all verdens størrelser, former og farger. Kjøp billig tatovering klistremerker på nett hos lightinthebox.


Uansett hvilken av klistremerke-typene ovenfor du velger, sikrer vi deg den absolutt beste kvaliteten. Billige og holdbare klistremerker med egen tekst Trenger du langtidsholdbare klistremerker , der teksten er lett leselig, og hvor du er sikker på at klistremerket blir sittende der det skal? Så er våre selvklebende, store klistremerker på ruller det du trenger. Velg morsomme klistremerker i Skiltomaten. Hvis du vil ha et klistremerke, eller sticker, til postkassen, kan du enkelt designe personlige klistremerker på nett.


Billige klistremerker

De er værbestandige og UV-stabile, og kan bestilles i ønsket utførelse. Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke utstyr.


Format, størrelse, farger og antall bestemmer du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg