fredag 6. juli 2018

Skovby skjenk

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Finn en som passer ditt hjem her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Skovby møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker. Undgå mærker på dit bord med.


Han skapte med visjon og faglig stolhet et fudament for bæredyktig og funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og barnebarna Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd. Velg mellom ben i stål sort el. En skjenk kan brukes både for å komplementere møblementet, og skjenken passer like godt inn i stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet. Hos oss finner du skjenker i mange varianter og materialer, du finner skjenk i eik, valnøtt, hvitoljet eik og i mange farger.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Hos Skovby finder du et bredt udvalg i praktiske og rummelige skænke og vitrineskabe. Med en skænk eller et vitrineskab fra Skovby får du mange muligheder, stor og rummelig, skydelåger eller døre, skuffer med indbygget bestikskuffe. En Skovby skænk eller et vitrineskab fås i op til forskellige træsorter.


Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skovby skjenken SM3har moderne, rette linjer og har en utforming som gjør at den passer godt sammen med de fleste Skovbybord. Inndelingen er plasseffektiv og praktisk. En skjenk er en frittstående enhet som egentlig passer hvor som helst.


Du kan ha skjenken i gangen, i stuen eller hvor du ønsker. Skjenken kan dermed romme det meste. Før i tiden brukte man en skjenk for å sette frem mat og drikke som ikke skulle stå på bordet. Eller anrette tallerknenen før den ble servert. I dag blir en skjenk brukt til det du selv måtte ønske.


Som vi allerede har nevnt er sideboards og skjenker svært allsidige møbler, og det finnes flere måter å benytte dem i innredningen din, måter som mange kanskje ikke tenker på. Her er noen idéer: en lav skjenk i entréen kan fungere som en benk og gjøre det lettere å ta skoene av og på.

Et skap eller en skjenk passer like godt på soverommet og gangen som i stuen og spisestuen. Du velger selv hva slags funksjon ditt møbel skal ha. Når en skjenk dekker så mange ulike bruksområder, får du også et stort utvalg å velge mellom - og ingenting er vel bedre enn det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg