mandag 9. juli 2018

Pusse opp spisestue eik

Spisestue til lave priser. Bestil enkel på nett! Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design.


Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet.

FARGERIKT: Opprinnelig var det åpen løsning i stuen. Nå er den delt opp i soner. I spisestuen er det brukt farger og en plassbygd hylle for å definere sonen. Planlegger å pusse opp spisebor stuebor en tv benk og vitrineskap som er i oljet eik. Er helt amatør på området.


Bør jeg male det i Lady sumpreme finish eller hvitkalket interiørbeis? Oljet spisebord i eik innlegg 16. Zermatt spisebord er et rustikt og solid bord i gråoljet eik.


Slik pusser du opp en gammel spisestue.

Vi har et flott spisebord i heltre oljet eik ifra Strai kjøkken og vi skal flytte inn i nytt hus og der har vi valgt hvitoljet gulv, og i den forbindelse så tenkte jeg å kanskje pusse ned bordet og hvitolje det istedenfor å selge. Noen som har erfaring? Oppussing av en gammel eik spisestue. Hei:) Du er å flink til å pusse opp møbler, ble kjempe fint:) har noen spørsmål.


Arkene ble revet opp i biter, duppet i vann og deretter lagt over på en klut for å renne av seg det. En smart måte å pusse opp lakkerte eikebor er å fjerne lakken og sette bordet inn med hardvoksolje. Hardvoksolje finnes som fargeløs eller tilsatt fargepigmenter.


Glansen er silkematt. I vårt tilfelle velger vi å bruke kjemikalier. Ikke nok med at vi pusser opp ett helt hus…. Men vi har også begynt å pusse opp spisestue -møbler. Møblene er kjøpt brukt på finn.


Gjorde ett skikkelig kupp! Før jeg begynte å male hjalp min kjære mann meg med å pusse bordplata. Pusse opp spisestuen Pusse.


I lengere tid hadde Heidi og Trude fra Maleriet Fargehandel på Hønefoss stående en spisestue som de ikke helt visste hva. Jeg kjøpte kommode i oljet eik , og det første vi måtte gjøre, var å olje alle delene. Da kom det frem en helt annen farge og glans i treet.

Deretter måtte vi igjen olje kommoden etter måneder. Poenget er vel å få mettet treet med olje. Treolje til eik får du kjøpt hos farvehandlen. Vi har nylig fått et spisebord som må restaureres på en eller annen måte.


Bordet er mest sannsynlig massiv eik og lakkert, men bordplaten er slitt. Hvordan kan jeg restaurere bordplaten på best mulig måte? Går det ann å gjøre en forløpig fix slik at det blir seende litt penere ut (møbelpuss, Liberon olje eller voks, m.m.)?


Bordflaten bør pusses ned da den har en del riper, og behandles for senere daglig bruk. Stolene har mange hvite flekker på områdene med finèr som gjør at de ikke ser så fine ut. Heisann elsket denne bloggen har nettop pusset mitt 1. Min er lakket utenpå er lys tre under. Skulle den så lakkes før den fikk voksen på?


Hei Jeg skal pusse opp soverommet til sommeren og da vil jeg også. Er du nøye med å pusse , sparkle og grunne, vil resultatet bli aller finest! Sørg for at stolen kommer opp fra gulvet før du starter å male. Leste dine tips og råd om fargevalg til spisestue og synes dette var veldig bra.


Erfaringen viser at det er vanskelig å vedlikeholde nok til å ikke få merker i beisen ved oljing, og da er det ikke lett å pusse ned og beise igjen på egenhånd. Vi bestreber oss etter å finne riktig farge, og tar gjerne opp farger fra eksisterende. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Alt som trengs er litt arbeidsinnsats og et par strøk med maling.


Her kan du få tips og inspirasjon til oppussing av spisestue. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Hvis du skal pusse opp et gammelt møbel, er det viktig å sjekke om det er finerte flater eller heltre. Finert vil si at det er skrella treblad som er limt opp på et annet, og de kan være veldig tynne.


Så når man da pusser, er det lett å pusse gjennom treverket. Hvis du vil beholde trestrukturen, så vil man helst unngå dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg