fredag 27. juli 2018

Levegger og gjerder

Levegger og gjerder

Gjerder og levegger fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du planer om å ramme inn hagen din? Hos Byggmax finner du et stort utvalg av gjerder og alt du trenger av tilbehør. Byggmax har utvalget til uteplassen Ingen uteplass er for stor, og ingen for liten!


Levegger og gjerder

Byggmax hjelper deg gjerne når du skal velge innramming til hagen din. L eveggene fra MAXBO kommer som ferdig bygde elementer, og er enkle å sette sammen. Aldri før har utvalget av levegger vært større!


Noe som gjør det enklere å finne en levegg som kan passe huset og terrassen. Her er videoen som viser hvordan du setter leveggen opp, kjapt og enkelt, i tillegg til en kort beskrivelse. Tres inn i holdere pål topp- og frontmonterte rekkverkstolper fra Icopal, eller i veggfeste for håndløper.


Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne. Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Normalt er det tilstrekkelig med to rekker. Det er aldri lurt at nederste spikerslag kommer for lavt, det bør være minst cm. Levegger leveres i mange høyder, både med pynt på toppen og uten.


Alle seksjoner kan tilpasse på lengde under montering. Kystgjerdet leverer også spesialverktøy og festemateriell for å lette din installasjon og kjøpsprosess. Vi leverer til hele landet. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180. Europas største distributør av byggevarer. Uttrekkbare levegger , ferdigmalte levegger , rekkverk, hagegjerder og ministakitt. Vi har en rekke produkter som tåler både kraftig vind og store påkjenninger.


I tillegg til å skjerme godt for innsyn og vind setter disse produktene en fin ramme rundt uteplassen. Trykkimpregnerte påler, eikepåler, tentor stolper eller plast stolper. Netbutikken er alltid åpen. Vi tar også bestilling per telefon.


Levegger og gjerder

Ved å sette opp en levegg som skjermer for vinden på terrassen, kan du gjøre det deilig og vindstille i solsengen – og sitte ute på koselige sommerkvelder til månen står høyt på himmelen. I tillegg til – eller i stedet for – levegger , kan du sette opp terrasserekkverk rundt terrassen din. Andre gjerder (tette, tunge gjerder ) og andre levegger enn de som er nevnt i tabell og som etter kommunens skjønn kommer inn under bestemmelsen i pbl § 20-e) andre mindre tiltak som etter kommunens skjønn kan forestås av tiltakshaver.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Vindex vedlikeholdsfrie sprosser, gjerder , levegger , rekkverk og terrassegulv er kjent for høy kvalitet og lang levetid. Produktene utvikles, produseres og testes under tøffe forhold i havgapet ved Hustadvika og vi “skreddersyr” produktene til dine behov.


Vindex har forhandlere i hele Norge som hjelper deg gjennom hele prosessen. Det er ikke uten grunn at de flere ganger har blitt valgt ut som leverandør av PVC gjerder til flere milepælprosjekter i Kina, Bl. På grunn av den høye kvaliteten, leveres derfor våre PVC produkter med Begrenset Livstidsgaranti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg