onsdag 25. juli 2018

Dekklist gulv

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?


Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister, aluminiumslister og tetningslister. Overgangslister er en praktisk og pen løsning for alle typer overganger på gulv. Les også: Listverk rammer inn dører og vinduer. Lister i massiv eik og med dekorinnlegg som matcher forskjellige treslag gir et diskré resultat.


I en bolig legger man forskjellig dekke på et gulv. Det kan være alt fra vinylbelegg til kostbar parkett. Har man da åpent mellom forskjellige rom får en skjøter mellom de forskjellige gulvene. Samtidig kan man få nivåforskjeller, men det fikses enkelt med en nivålist.


Dekklist gulv

Det er pent og gir mer struktur over hele gulvflaten. Det gir gulvet en pen avslutning opp imot rørene, sier Tommi Landmark i Tarkett. Rørmansjetter leveres i forskjellige farger og finisher, feks eik, ask, bøk og lønn. Du kan også kjøpe ubehandlede rørmansjetter, da kan du ta med en prøve av gulvet til en fargehandler som blander rett farge, slik at gulv og mansjett får samme farge. En gulvlist er den siste detaljen som setter prikken over i-en når et nytt laminatgulv skal legges.


En stilig list er ikke bare en måte å dekke over glipen mellom gulv og vegg på, det er det også en fin innredningsdetalj som gir rommet en hjemmekoselig stemning. Det lange formatet på bordene gir gulvet ekstra dybde, men vær oppmerksom på at det ikke kan slipes. Gulvet inneholder mindre kvister og har børstet og microfasede kanter. Eik Tower er et trefinergulv laget med Kährs patenterte tresjiktsteknikk, utviklet særlig for boliger. Gulvet er lett å legge, holdbart og enkelt å vedlikeholde.


Med parkett har du uendelige muligheter. Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. Parkett fører vi fra alle kvalitets leverandører eks: Kährs, Tarkett, Cello, Saga Parkett og andre. Gulv i alle fasonger og størrelser. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Dekklisten har en myk, fleksibel kant som følger veggen og skjuler eventuelle ujevnheter.


Du kan matche fargen på dekkstripen med fargen på skapene dine. IKEA - FIXA, Dekklist til benkeplate, Hindrer vann fra å trenge ned mellom benkeplatene. FIXA dekklist er kun anbefalt for benkeplater med rette kanter. Malt på en side og to kanter. Bakside er ubehandlet og synlige fingerskjøter.


Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Dekklist gulv

Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Produktene harmonerer med din egen innredning og sørger for at kabler forsvinner. D-Lines unike patenterte click-lock-system er enkelt å installere og kan enkelt åpnes igjen, for å fjerne eller skjule en ny kabel. Systemet gir et jevnt og profesjonelt resultat, og utformingen går i ett med dine gulvlister, dørkarm eller gulv. Industri- og Boligprodukter AS.


Dekklist gulv

Alle rettigheter reservert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg