torsdag 5. juli 2018

Sigdal scala inframe

Tradisjonskjøkkenet du drømmer om. Bli inspirert av vår kjøkkenmodell her. Skreddersy ditt norskproduserte kjøkken med års garanti i dag! Planlegg din tur til Teatro alla Scala online. Oppdag nye ŠKODA SCALA.


Les mer om denne kompakte modellen.

God plass til både passasjerer og bagasje. Se mulighetene og skap ditt drømmekjøkken! Innrammede dører og skuffer gir Inframe. Se alle Sigdals Inframe -kjøkken her. Hopp til hovedinnhold.


Få skreddersydd kjøkkendrømmen i ekte, norsk kvalitet! Modellen kan leveres med vitrinedører uten sprosser med glassvalg, klart glass er standard. Skrog i hvit melamin.

Sigdal har gjenskapt det plassbygde kjøkken! Da jeg ikke har bestemt meg ennå har jeg ikke vært hos forhandler og fått det tegnet så har ingen ide om pris. Er det noen her som har denne modellen?


Ca pris (og størrelse)? Fornøyd med modellen? Sigdals inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet i skrogene, gir innredningen et flott, plassbygd preg.


Scala Inframe har innenforliggende fronter, i stil med gammel håndverkstradisjon. Vi vil ha et kjøkken i en eller annen hvitfarge. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Vitrinedør uten sprosser med glassvalg.


Leveres hvitmalt med skrog i hvit melamin som standard. Finnes også som Inframe. Last ned varefakta for Scala standard hvit (PDF) Last ned varefakta for Scala Malt (PDF) Scala i hvitt er svanemerket. Vår prisindeks er laget for å gi deg som kunde en enkel oversikt over prisene på våre kjøkkenmodeller. Nedenfor vil du se det avbildede kjøkkenet priset for.


To learn more about how your data is used by us when you use the website, please read our Privacy Policy. Jeg er nå i planleggingsfasen av nytt kjøkken og har falt for sigdal scala inframe -modell.

We use cookies to deliver our services and to ensure that we. Modell Line i Inframe -versjon med innenforliggende fronter burde kanskje fremstå som et rent tradisjonskjøkken? Om du liker denne modellens nette og stramme karakter, kan du faktisk skreddersy et kjøkkenmiljø der et tidsaktuelt og moderne look smelter naturlig sammen med et klassisk plassbygd uttrykk. Her ser vi Scala Palett Inframe – en plassbygd og gårdsinspirert kjøkkenmodell. De nye Scala og Herregård Inframe kjøkkenene er virkelig i en egen.


Listefinishen gjør at hele kjøkkenet ser ut som det er bygd av. Her viser vi Scala i Inframe -versjon med innenforliggende fronter, i stil med gammel håndverkstradisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg