tirsdag 31. juli 2018

Sammenleggbare bord

Sammenleggbare Bord til restaurant, hotell og bar. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Stort utvalg av sammenleggbare bord hos AJ Produkter.

Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Kjøp online med års garanti og fri frakt! Alt du trenger til din arbeidsplass.


Handle på nett, alltid rask levering. Axleys sammenleggbare bord er et perfekt ekstrabord til anledninger når det trengs litt mer bordflate. Passer utmerket til både sommerfesten som oppussingen takket være den slitesterke overflaten.

Bordene er robuste og tar liten plass ved oppbevaring. Party sammenleggbart bord passer både til firmafesten og som ekstrabord ved konferansen. Bena er av grålakkert metall som slås smidig inn ved hjelp av et enkelt håndgrep.


Seminarbord og konferansebord som krever raske ommøbleringer er ofte et sammenleggbart bord å foretrekke. Settes opp på kort ti og kan enkelt ryddes bort igjen. Suppler gjerne med bordvogn for enkel transport og. Praktisk og stabilt bord med bordskive i støpt plast og metall understell.


Bordet er sammenleggbart, og har bærehåndtak. Takket være vårt store utvalg i sammenklappbare bord har du alltid enkel adgang til ekstra arbeidsplass og sitteplasser. Bord og stoler til festen og andre arrangementer Dancover er den ledende europeiske leverandøren av partytelt og et stort utvalg av party- og event-tilbehør. Solid bord som tåler tøffe tak, men likevel er relativt flyttbart takket være den sammenleggbare utformingen.


Mål, sammenslått: L91xB76xHcm. Når du kjøper hagebor er det viktig å velge et som passer til hagestolene både i høyden og bredden, samt i utseendet. Hvis du ønsker nye hagestoler også, har vi naturligvis et stort utvalg.


Du kan også velge å kjøpe et sett der både stoler og bord er inkludert.

Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Klappbord til alle slags fester og arrangementer Klappbord er en soli praktisk og vedlikeholdsfri løsning til nesten alle slags arrangementer. Våre bord kommer i mange utførelser og farger, som tre, linoleum, bjørk, grå og hvit for å nevne noen, og også understellene kommer i forskjellige farger.


Visning: Listevisning Rutevisning. Håndtak på siden som gjør det enklere å flytte bordet når det er lagt sammen. For mindre rom kan det være lurt å velge et bord som er enkelt å brette sammen og lagre et annet sted. Dette gir deg muligheten til å bruke dette området til å bevege seg, et sted som ellers ville vært i bruk til bordet. De er beregnet til personer.


Grå bordplate med grått understell. Vi har mange typer bord man kan samles rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg