tirsdag 17. juli 2018

Selvaag eiendom tjuvholmen

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er? Bestill drømmeferien med Agoda.


Selvaag eiendom tjuvholmen

Selvaag Gruppen og Aspelin Ramm som er utbyggere har fornyet bydelen og skapt et nabolag som integrerer boliger, arbeidsplasser, rekerasjonsområder og et spennende kulturtilbud. Eiendommer under utvikling. Vi har lenge vært på utkikk etter den helt rette aktør til lokalet i Tjuvholmen allé. Tjenestene omfatter alt fra gartnertjenester til.


Gunnar Frederik Selvaag , Olav Hindahl Selvaag , Jan Peter Sunde, Thomas Frogner, Leif Teksum. Hanami er stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Menyen inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki, Izakaya og.


Selskapet investerer primært i hel- og deleide datterselskaper, men også i selskaper som kontrolleres og utvikles sammen med andre medinvestorer. Selskapet har kjøpt en kontorseksjon i Olav Selvaags plass fra Staff-gruppen, og blir dermed vertskap for Oslos mest eksklusive co-working, InWester. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Karoline Foyn Karlstad Markedskoordinator E-post: kfk(at)selvaageiendom.


Nytt er at Det Internasjonale Barnekunstmuseet på Vinderen skal åpne pop-up galleri etter påske i Tjuvholmen allé 2 rett ved siden av Tjuvtitten og Astrup Fearnley Museet. Der skal de være et halvt år. Etter kjøpet av kontorseksjonen på 6kvadratmeter, vil også selskapet eie lokalene til Oslos første co-working.


InWester har vært på Tjuvholmen i ti år, men selskapet har drevet med felleskontor i år. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av våre nettsider så god som mulig. Les mer om personvern og informasjonskapsler her. Escalón på Tjuvholmen er et fargerikt og folkelig spisested med mange stamgjester. Vi har et kreativt kjøkken med stadig utvikling av nye menyer, samtidig som vi holder fast ved våre klassikere som spanske kjøttboller og bacondadler.


Hos oss kan dere stikke innom for en rask matbit, eller holde en minnerik helaften. Det er vi som står bak blant annet Tjuvholmen , Løren og eiendomsteknologisenteret Madserud Gård. Helt fra starten har Tjuvholmen profilert seg som kunstbydelen. Bygget er tegnet av det danske arkitektkontoret Schmidt Hammer Lassen. Salget er en del av vår offensive strategi om å optimalisere porteføljen og investere i eiendommer med utviklingspotensial og høyere kontantstrøm.


Selvaag eiendom tjuvholmen

Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er 7millioner kroner. Etter justering for skatteposisjoner er netto eiendomsverdi 7millioner kroner. Paradis Gelateria åpner nå i påsken i nye, tilrettelagte lokaler på. Selvaag har blant annet vunnet den prestisjetunge Cityprisen for god byutvikling både for Tjuvholmen i Oslo og Union Brygge i Drammen. Også i Stavanger Øst, på Lervig Brygge Selvaag skapt en ny bydel.


Elzbieta Selvaag - 3millioner kroner. Sammen med ektemannen, milliardæren Ole Gunnar Selvaag , har hun også investert millioner i fem utleieleiligheter. Paal Hveem - 3millioner kroner. Investoren har ifølge Kapital en formue på 6millioner, bygd opp på investeringer i eiendom , olje og gruvedrift.


Selvaag eiendom tjuvholmen

Ole Jakob Sunde - millioner. Nye boliger til salg fra Selvaag Bolig i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg