fredag 13. juli 2018

Drma arkitekter

Drma arkitekter

DRMA er et arkitekt - og planleggingskontor med erfaring fra et bredt utvalg av prosjekter innen arkitektur, stedsutvikling og regulering. Vi tilbyr tjenester innenfor de fleste typer prosjekteringsoppdrag. Se hele profilen på LinkedIn og.


Drma arkitekter

Morten Gundro har jobber oppført på profilen. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.


You have some jquery. Slider Revolution files js inclusion. To fix this, you can: 1. Legg inn anbud gratis hos oss! Hauger m Detaljer Nettsted About.


Drma arkitekter

Torgeir Vraas plass 6. Arkitekt LPO arkitekter. Drammen, Buskeru Norge. Ifølge Stiftelsen Miljømerking i Norge, som forvalter miljømerket Svanemerket, blir Sydskogen skole Nordens første svanemerkede skole. I utviklingen av nye hus tar vi hensyn til lokal byggeskikk og. Vi vil presentere en autentisk modell av fasadeløsningene for Ticonbygget.


DRMA anser byens offentlig rom som et unikt og verdifullt sted med høy merverdi, og vil jobbe for å styrke dette gjennom sine prosjekter. Liturgisk drama eller religiøst drama i den kristne kontekst hadde sin opprinnelse i den religiøse messe, og vanligvis presenterte den et relativt komplekst ritual som inkluderte dramatiske elementer. SPINN er et arkitektkontor med fokus på skolearkitektur, akademisk forskning og offentlige prosjekter. Du finner oss i Oslo, Tromsø og Stavanger. Ny side kommer snart.


Med den planlagte Ringeriksbanen vil Hønefoss få en betydelig sterkere posisjon i forhold til Oslo- området. Byggherre er Kongsberg Kommunale Eindom(KKE) med Rambøll AS som innleid prosjektleder. Fredrik Haaning utgjør tredjemann i juryen og er politikkens representant. Flere av oppdragene er nasjonale.


Blå landskapsarkitekter-å skape skjønnhet av nødvendighet-Vi har god kompetanse og erfaring innen analyse, formgiving, tilpasning og. Jon Haug er en nestor innen norsk hyttearkitektur, og har tegnet tusenvis av hytter spesialtilpasset den norske fjellheimen. Hans prisbelønte og fleksible. Eldgamle lafteteknikker møter moderne arkitektur i prosjektene hans, og nå har han akkurat kjøpt sin egen hytte i Telemark. Et gammelt trehus, som krever omfattende oppussing.


Drma arkitekter

Førsteinntrykket vi fikk da vi gikk i land på Ørnes var at det virket som om tettstedet hadde vendt havet ryggen og lukket seg inn i seg selv. Noe underlig siden alle vi møtte virket utadvendte og fulle av gode historier og kystkraft, sier Petter Grimm fra team DRMA. Drma AS holder til på besøksadressen 6. Foretaket har registrerte ansatte. Alle våre medlemsbedrifter er søkbare.


Se bilder, les referanseprosjekter, erfaringsområder og finn kontaktinformasjon her. Inspired by our design for Rubjerg Knude Lighthouse, our installation, called Rumkikkert (Space Telescope), invites people to step inside a huge kaleidoscope.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg