onsdag 11. juli 2018

Drivved planker

Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Det gjør du ved å skru en skrue på hver side av planken skrått inn i ramma på innsiden. Disse blir brutt ned av salt og det dannes vakre strukturer som i seg selv er et kunstverk.


Noen pinner og planker må ligge i flere år, men det er viktig å finne de før de råtner bort. Denne planken og mange flere planker og pinner ble plukket i våres. En nydelig lampe av drivved.

Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine!


Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Legger ved noen bilder som viser drivved som jeg har plukket og noen prosjekter jeg har laget: Fant et tre som lå ganske nær vannet på en gresslette og kappet med meg store stubber, som nå har blitt kappet opp i mindre stubber. Treet er perfekt slitt og har fin farge og struktur. Trendy med treverk Møbler av drivved og gammelt treverk er supertrendy, og tøft å kombinere med moderne elementer.


Det beste av alt, dette er ting du kan lage selv.

Det som gjør det enkelt å snekre med brukte materialer er at det du lager gjerne tåler å være lit røft. Maxbo har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Selve ideen til drivved.


Ole satt på hytta og så seg rundt, Ikea møbler så langt øyet kunne se. Knaggrekke drivved Oslo Sentrum,. God stamme tørk ifjor sommer hvertfall. Vinyltapet Drivved er en del av Woodland-kolleksjonen som består av tapeter av ulike materialimitasjoner.


Her finnes en rekke varianter av treplank, stein og skinn i ulike farger og utførelser. Drivved beis fra Jotun - Hus og hage - Kvinneguiden Forum. Tenkte det var greit å dele opp om dere bare ønsker å lage konsollbordet. Malekost, hvitmaling, interiørbeis (Jotun pure interiørbeis, fargen drivved).


Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen. De finner materialer der de kan og lager alt mulig nytt, men stort sett er det planker fra låver bygget for hundrevis av år siden som blir baderomsinnredninger eller spisestuebord.


Gründer Ole Rosén-Lystrup er tidligere bareier. Han jobbet i rekrutteringsbransjen de siste årene før han startet drivved.

Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips? Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte. Takk for innspill sålangt.


Har vurdert drivved beis men usikker om det blir OK resultat, jernsulfat hørtes spennende ut men alltid skeptisk når det må stå i flere måneder før en får se resultat Møblene fra Kok Maison som det var tenkt matchet har også en veldig ru overflate så ville helst hatt ekte drivved dersom det er å kjøpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg