fredag 20. juli 2018

Hyttekjøkken grått

Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.

Hyttekjøkken i heldekkende grått , med klassiske fyllinger i heltre. Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Har du et gammelt hyttekjøkken - hva med å male det i grått ? Grå er nemlig den populære basisfargen mange velger i disse dager.


Den passer svært godt til. Bla deg videre så får du se hvordan vi har pusset opp fem ulike hyttekjøkken. Beholdt det gamle kjøkkenet Denne hytta på Langholmen i Kragerø fikk en real overhaling da hytteeierne hadde sett seg lei på de gule furuveggene.


Resultatet er at hytta er blitt en blågrå sommerdrøm med duse pasteller og fornyede, gamle detaljer.

Siden panelet Setergrå har endel varme toner i seg så kan begge deler fungere, selv om grått (som du påpeker) ofte bør ha en kaldere hvittone. Kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig. Kjøkkeninnredningen vi har valgt er fra Ikea, av type Bodbyn grå. Jeg oppdaget nylig at Bodbyn ble kåret til årets kjøkken av Elle Decoration, og det må vel bety at jeg ikke er alene om å like. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet.


Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft. Beiset eik eller maling. Når det gjelder farger er det mye som har endret seg de siste årene.


Tidligere var det mer normalt med kjøkken i herregårdsstil og farger som gult, men de siste årene er hyttekjøpere mer opptatt av å holde kjøkkenet nøytralt. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! Fasett Classic White kombinerer moderne detaljer med klassiske dører og vitrineskap.


Vakre og funksjonelle kjøkken og kjøkkeninnredninger i alle stilarter fra moderne til klassiske. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Eieren av dette huset har malt en panelvegg bak spiseplassen mørk grå , noe som gir en stilig kontrast til de hvite møblene.

Bruker du svart på en vegg eller på gulvet, er det fint å hente opp fargen i enkelte detaljer. Leter du kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Hvitt, svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet, men det er ikke eksperten tilhenger av.


Langt viktigere enn å følge trendene, er det at fargene gjør godt for humøret, mener hun. Det er uheldige farger og den minimalistiske trenden har vart altfor lenge. Og det er så bra oppsummert om interiørtrendene og hvor vi er på vei. Slutt på de hvite og grå upersonlige boksene og inn med det personlige og det jordnære.


Og hvis vi skal velge oss enda ett ord om de kommende interiørtrender, så er det NATUR. Det som får DITT hjerte til å synge. Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Det modulbaserte hyttekjøkkenet er konstruert spesielt med tanke på den norske, tradisjonelle hytta.


Modulene kan kombineres, slik at du selv kan skape din egen, skreddersydde løsning. Leveres i fargene svart, hvit og grå. Fargenes inntog i hjemmene har endelig nådd kjøkkenet.


Folk maler over både vegger og innredning. Vi ser mange nyanser av grått , men også en del andre farger, gjerne i dempede og sotaktige varianter. Man kan også klinke til med kraftige farger, som oransje eller gult.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Ligger hytta i tilknytning til bebyggelse i kulturlandskapet, kan det være aktuelt å bruke stedsegen tekking - for eksempel takstein. Papptekking reflekterer mye av himmellyset og blir ofte for lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg