onsdag 18. juli 2018

Jersey stoff metervare

Jersey stoff metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se det store utvalget av stoffer , mønstre, sytilbehør og garn på nettet.


Jersey stoff metervare

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter.


Alle jersey -stoffene inneholder elastan slik at de har en stretch-effekt, og dermed legger de seg godt på kroppen uten å virke stivt. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! ABBY'S TEKSTILER NABHAN - Org. Er du på utkikk etter jersey stoff ? Vår ribbjersey og ensfarget french terry matcher mange av våre ensfarget jersey stoffer. Jersey Som Passer Til Voksne.


Jersey stoff metervare

Vi har også mange økologiske stoffer. Hos KjekkSøt finner du et bredt utvalg av bomullsjersey i ensfarget og mønstret. De kan også brukes til sengetøy. Det er også stilig med en tøff jakke til en liten gutt.


Alle stoffene har en beskrivelse når det kommer til vaskeanvisning. Vi selger stoffene som metervare og alle prisene vises per meter. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Jersey stoff metervare

Nettbutikk og stoffbutikk i Tromsø. De myke stoffene med god stretch er egnet til å sy klær til store og små. Generell informasjon. Alle utenlandske nettbutikker i denne lista sender gjerne varer til Norge.


Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Klær fra Gullkorn Design. Jeg er en kreativ jente som er gift og har barn. Jeg syr nå også til meg selv og elsker å se på stoffer og få inspirasjon.


Vi jobber hele tiden med å tilby et godt utvalg av stoffer i ulike varianter. Det vil si at dersom du skal ha én meter bestiller du 1 og hvis du skal ha meter bestiller du 14. Her finner du markedets bredeste utvalg av stoffer , bånd og blonder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg