tirsdag 24. juli 2018

Joha ull bambus

Sjekk ut joha bambus ull. We have the looks that will get you. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Joha trøye av ull og bambus. Først prøvde vi ull blandet med bomull - så ren ull.


Joha ull bambus

Deretter prøvde du med ull blandet med silke - genser, hvor det var mykt og fint. Behagelig leggeings i ull og bambus fra Joha. Leggingsen er uten føtter, føles lett på huden og klør ikke. Bambus har de samme egenskapene som ull.


Ull fra joha er veldig gode på nettopp dette. Med det silkemyke bambusstoffet på innsiden og ull utenpå, er du garantert varme og god absorbering av fuktighet. Bedriften har mer enn års erfaring, og har idag egen produksjonsfabrikk i Ukraina med flere enn 3ansatte. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. De lange , fine fibrene gjør hvert plagg mykt mot kroppen uten å klø.


Se alle de flotte barneklærne og kjøpe trygt og raskt her. Småungene kan nå tilby flotte barneklær laget av bambus. Finn laveste nettpris her. Ja, det tenkte du nesten ikke på.


Produsert med ull på yttersiden og myk økologisk bambus på innsiden, perfekt for følsom hud. Med denne kombinasjonen er jakken myk og varmende for barnet, og barn med sensitiv hud kan forsatt benytte seg av merinoullens gode kvaliteter. Merinoull er temperatur-regulerende. Genseren passer perfekt sammen med leggings i samme serie fra Joha.


Joha ull bambus

Størrelser som er på lager av Rosa cardigan i ull og bambus er 60. Kjøp Rosa cardigan i ull og bambus fra JOHA til 14NOK, laget av ull med bambus og 3. Body med lange ermer og Wrap-around lukning til de minste. Trykknapper mellom benene og skrått over magen for lettere påkledning. En lekker og elastisk kvalitet. Blå stillongs til barn uten fott.


Myk og fin ullbukse som ikke klør. Ullundertøy til barn i god kvalitet. Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Dresses, Shirts, Jackets, Trainers and more. Discover the latest new season collections from the best kids brands.


Joha ull bambus

Produktspesifikasjoner: - 1 merinoull på utsiden. Wool rich blend merket. Følg vaskeanvisningen på produktet. Veldig god for de som ikke tåler ull inderst.


Kjempefin ull , med ull utside og bambus innside. Genseren har isbjørn-motiv over det hele, mens buksa er ensfarget, i samme farge som går igjen i isbjørn-motivet. God passform, dekker godt både hals og hode.


Balaklavaen er produsert i ull , viskose fra bambus og polyamid. Anbefalt vask er grader på ullvask. Om det er noen som virkelig kan levere holdbare og komfortable ullklær til babyen, er det danske Joha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg