torsdag 5. juli 2018

Lukket visning programleder

Lukket visning er tilbake, og de luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Nok en gang åpner meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind Olstad og Fredrik Lilloe dørene til de råeste krypinnene på markedet – både utenlands og i Norge. TV og når du vil på Viafree!


Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Seerne skulle få se hvordan de superrike tilbragte ferien. Her kan du streame TV-programmer og gamle avsnitt fra dine favoritter på PC, mobiltelefon.

Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i. De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. De luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Lilloe på lukket visning i et townhouse ypperlig plassert på beste Manhattan. Dagny lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. Vilde utforsker et lukket nettverk av unge som deler fra sin vonde hverdag.


Bjerke viser fram Toppen Bechs lystgård Oakhill i Rygge i Østfold. I vår ble eiendommen solgt, og med Bjerke som megler.

I radio har hun vært å høre i Radio Norge. Flere meglere opplever at en budgiver i forbindelse med en budrunde, opplyser at budet skal holdes hemmelig. Dette krever aktsomhet fra eiendomsmegler. Boligen ligger på toppen av Bygdøy allé i en de mest ettertraktede delene av Frogner.


Jeg kan bekrefte at jeg og min ektemann gjennom snart år har valgt å flytte fra hverandre, sier programlederen til VG. Vi har brutt opp med et godt bevart vennskap og stor respekt for hverandre. Støttegruppen holder lukket visning De berørte etter 22. I årevis lukket svensk TVøynene for overgrepsanklager mot kjent programleder I hardt vær: På tross av gjentatte anklager om trakassering og overgrep, har tv-profilen Martin Timell fått lage oppussingsprogrammer i ti år. Hvis du skulle invitert til lukket visning , hvilken eiendom skulle det være?


Dette er en helt unik og eksklusiv villaleilighet på Snarøya. Panoramautsikten er spektakulær, og boligen har en egen praktikantdel – ikke minst ligger den innerst i en blindvei, dette er kanskje øyas beste beliggenhet. Hun starter opp i ny jobb som programleder i God morgen Norge, tirsdag 11. Desta jobbet som væranker i TV 2. Norsk Golf fikk privatvisning hos Trump av. Luksusboligmarkedet på Mallorca er hett.


Vi spiste piknik i hagen til Michael Douglas og tok helikopter til neste visning. Det er like før visning ,.

I Lukket vising har våre meglere vært både innenlands og utenlands for å vise dere de fineste og dyreste boligene som er på markedet. De har besøkt en del boliger i Oslo, men også på Sørlandet og andre steder på Østlandet. Eller når du vil på TVplay!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg