tirsdag 17. juli 2018

Fiskestang sett

Sjekk ut Fiskestang Sett. Ferskvann eller saltvann, haspel eller flue. Vi har fiskeutstyret du trenger! Fisking er for mange godt for sjelen, og hvis du i tillegg får fisk, har du sikret deg et sunt måltid rett fra naturen.


Loop Q-Kit Single Hand Komplett sett med stang, snelle og snøre.

Vassfaret Miniteleskop med Mitchell Avocet RZ FD snelle. Hos Friluftsmagasinet finner du fiskesett til alle fisketurer. Noen av settene kommer ferdig satt sammen mens andre har våre egne storfiskere satt sammen for deg. Settene er fra kjente merkenavn som Abu Garcia, Elbe, Sølvkroken, Lawson og Dam. Et fiskesett gir deg alt du trenger for å komme i gang med fiskingen.


Her får du som regel fiskestang , snelle og snøre i ett. Hos XXL finner du fiskesett som er spesielt utviklet for å passe perfekt til forskjellige typer fiske, alt fra båtfiske og havfiske til komplette fluefiskesett.

Her kjøper du havfiskesett fra kvalitetsleverandører som Penn og Shimano. Vi tilbyr havfiskesett med fiskestang , snelle og snøre til alle klasser. Her finner du fiskesett for alle typer fiske.


Settene består vanligvis av stang og snelle, men noen har påspolet sene og kroker i tillegg. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av. Du finner også fiskesett som er satt sammen av leverandører og fiskesett som er satt sammen av våre fiskeeksperter. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering.


Cardinalset er like perfekt for nybegynneren som vil begynne å fiske i sjøen, til den litt mer rutinerte fiskeren som trenger et ekstra sett. Den teleskopiske stanga gjør den perfekt til å ha liggende i bilen eller i sekken når plass er viktig. Se vårt store utvalg og gode priser. Finn Fiskestang Sett.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Her på Jollyroom finner du et herlig utvalg av fiskestenger for barn.

For fiskeentusiasten og sportsfiskeren handler fisketuren om mer enn fisk. Det er også sosialt, det er terapi, naturopplevelser og gode minner. Fisketurer er for familie og venner og Europris fører fiskestenger og - sett både for barn og voksne til ulike typer behov. Hos MX-Sport får du personlig behandling av hyggelige og flinke sportsentusiaster. Velkommen til en trygg handel!


Det gummibelagte håndtaket gjør dessuten at fisketangen ligger godt i hånden. I tillegg til anti-skli-grepet følger det også med en rem som kan festes i hullet nederst på håndtaket. Sett remmen rundt håndleddet når du er ute og fisker, så trenger du ikke å bekymre deg for at tangen skal forsvinne over bord! En flott pakke fra Greys. Dette settet har jeg fisket mye me et sett jeg kan anbefale på det sterkeste.


Stang, snelle, flueline og fortom. Fint at det følger med en tube. Reparasjon av fiskestang Logg inn for å følge dette. Jeg ønsker derfor å sette jobben bort. Junior ender ofte opp med sett , mens far kjøper løse deler.


Men vår test av haspelsett til ørretfiske viser at selv erfarne sportsfiskere ikke trenger å skamme seg over å kjøpe komplett utstyr i plastpakke. Bortsett fra ett av settene i testen, som markedsføres mot juniorsegmentet, er ikke dette utpregede juniorsett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg