mandag 23. juli 2018

Gypsum vegg

Gypsum vegg

Produktet avgir derfor ingen emisjoner hverken ved arbeid eller i ferdig stand. Gyproc åndbok Gyproc Systemer 2. Gypsum Naturgips skal kun benyttes innendørs. Vegg Integrert En gipsluke gir et plant utseen-de på vegg eller i himling Synlig En stålluke gir en synlig luke på vegg eller i himling Ikke klassifisert Standardluker Brann Typegodkjente standardbrannluker Trykk Push Up-funksjon uten lås Vrilås Låsbar med enkel standard-nøkkel EI Brannklas-sifisert til minut-ter EI Brannklassi. Goldband håndgipspuss for innvendig pussbare underlag på vegger innendørs i tørre rom.


Hullmålet er det samme som står på emballasjen, f. Sag ut rundt markeringen. Sparkle glippen mellom gipsen og rammen samtidig som du sparkler veggen. Anbefalt sparkel Gyproc ProMix Finish eller lignen-de. Fest rammen med vanlige gips-skruer for stål, f. Skruene plasseres i midtpartiet, ikke i. Totalt sett er Gyproc Robust et opplagt valg til vegger som er utsatt for hardere mekaniske påvirkninger enn normalt, f. Gyproc Robust kan brukes i ett lag, men anbefales som tolags- løsning med en Gyproc Normal gipsplate som innerste plate. Tapet (Premium) Fremstilles av non-woven, et formstabilt og slitesterkt materiale.


Det påføres med et ekstra lag, som gjør materialet ripebestandig, avtørkingsbart og refleksfritt. Det gir også tapetet en matt finish. Limet påføres direkte på veggen , og de nummererte lengdene monteres kant i kant. Tapetlengdene har en bredde på cm. For å få god dekk og best holdbarhet må du male to strøk.


Gypsum vegg

Mellom strøkene anbefaler vi deg å slipe lett med et fint sandpapir (for eksempel 1korning). Hvordan male tidligere malt gips, spon eller mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt gips, spon, eller mur.


Dersom gipspusser blir utsatt for fukt over tid vil den tape i fasthet og bli myk. Dersom det er fare for fukt, enten fra rommet eller fra bakveggen, bør man heller bruke f eks en KC-mørtel. UNDERLAG Underlaget skal være fast, rent og støvfritt. Underlag som tegl, betong, lettbetong, lettklinker, gipsplater og Stucanet (armeringsnett) montert på bindingsverk av stål eller tre.


Gypsum vegg

LAGRING måneders lagringstid i uåpnet emballasje. Benyttes som ettlags veggpuss. Her får du en utførlig instruksjon om hvordan du skrur gipstak. En hobbysnekker ligger sjelden og ser i taket, men om du noen. Rull- og sprøytesparkel til helsparkling av vegger og tak innendørs i tørre rom på underlag av Leca, betong og puss m. Du kan bruke maxit gypsum , dette er en gipsbasert puss til innvendig bruk, den kan du kaste rett opp i taket i en tykkelse på 7-centimeter uten at det faller ned eller får svinnsprekker, den kan sparkles pusses og filses i alle strukturer, du kan også skru rett i den og den er godkjent som branntetting.


Dette er ett produkt som selv far kan. Vi bygger nytt hus og har nå kommet så langt at det er (nesten) plateferdig. Jeg har startet å tenke på farger og type materialer inne.


Gypsum vegg

Alle veggene (untatt våtrom) har fått gips. Jeg ønsker veldig gjerne å ha en vegg på kjøkkenet i betong look, men vet ikke hvordan jeg skal få til dette, da veggen er i gips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg