fredag 6. juli 2018

Glassramme uten ramme

Fraktfritt over 3kr. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum. Kunstplakater kan bestilles fra våre innholdsrike kataloger. You name it - we frame it! Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Speil etter mål, med eller uten skreddersydd ramme finner du hos oss.


Fasettslipt speil etter mål. Vi har rammer i mange ulike farger og størrelser, slik at du får et mer personlig. CLIPS ramme uten glass listverk, med klips.


Du kan suspendere eller sette horisontalt eller vertikalt. Forskjellige ting kan trenge ulike rammer – enkelt kanskje en enkel én, mens andre blir finest når du setter dem sammen i kollasjer. Monteringssett for Riva Studio innsatspeis uten ramme. Bauhaus ramme polert stål til Riva Studio 1. Velg mellom den buede Verve rammen eller dekorramme i sort glass. Slik vil du kunne skreddersy.


På mildere kvelder kan du velge å lene deg tilbake og nyte kun de blafrende flammer uten varme. Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder. Noen glassrammer skaper problemer med (auto)fokus enkelte filmscannere, men dias i glassløse rammer ligger ikke alltid helt plant, så begge deler kan gi hver sin type problem. Noen ganger skaper glassrammer Newton-ringer. Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder.


Hos oss finner du en rekke rimelige varianter i stilrene modeller. Eksklusive rammer (88) Standard. Vi knipser bilder hele tiden. Rammer og album Kategori. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Når et kunstverk rammes inn, er det også viktig at glasset ikke kommer i direkte kontakt med kunstverket. En passpartout vil være til hjelp. Den plasseres inne i rammen som et felt mellom kunstverket og rammen , og sørger for at det er avstand mellom kunstverket og glasset, slik at glasset og kunstverket ikke klistrer seg sammen.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Dekorsteiner kan benyttes kun til Verve ramme.


Vi reparerer knuste glass i rammer Vi tilbyr fagmessig ekspertise på farge og rammevalg Vi lagerfører også Art-glass, et glass som er nesten refleksfritt og reduserer UV-strålene med , slik at dine bilder bevares bedre. Polarhvit, enkel stikkontakt uten ramme fra Elko for innfelling. Med sentralplate, jord og barnevern. Posters og liknende kommer ofte i denne formen, og dermed er det ikke så merkelig at rammer ofte er rektangulære.


Mange vil imidlertid ha rammer som er kvadratiske, ovale eller runde, og kan like gjerne kombinere disse. Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg