fredag 27. juli 2018

Jotaplast vegg

Vanntynnet, matt, løsemiddelfri, PVA-kopolymer dispersjonsmaling for innvendig bruk. Benyttes som understrøk og toppstrøk på vegger av puss, betong, sandsparkel. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Akrylforsterket maling for vegg. Dekker godt og tørker raskt.


Jotaplast er en vanntynnet interiørmaling for vegg.

Den brukes som understrøk og toppstrøk på vegger av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater, vev, papir og m. Tilfredsstiller kravene til miljømerkene Svanen og EU-blomsten. Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg Les mer Ta sjansen på maling! JOTAPLAST Vegg Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). Ved nødvendig vask må pH-verdien ikke overstige pH 9. JOTUN Spesialvask før maling anbefales.


Gjelder også hvis møbler står inntil vegg. Men ellers syns da jeg at resultatet av jotaplast på gips med strie er helt ok.

Har du en kjeller- eller loftsstue som burde ha fått seg et nytt strøk med maling i taket? Kanskje en bo arbeidsrom, en hybel eller garasje? Produktet tilfredsstiller strenge krav til dekkevne og vaskbarhet, tørker raskt og er fri for løsemidler. Dette er en takmaling som vil gi deg et nytt rom, helt enkelt og rimelig.


Malingen finnes også for vegg. Jotaproff veggmaling av høy kvalitet med meget god dekkevne. Produktet er løsemiddelfritt, vannbasert, spruter lite og gir ett pent sluttresultat. Dessuten inneholder den meg bekjent ikke soppdrepende midler og du vil få svarte felter med sopp der veggen blir utsatt for fuktighet. Det nekter jeg å tro.


Jeg vil ha slette vegger , og lurer dermed på om det går an å male nyoppsatte sponplater? De må sparkles i skøtene antar jeg. Blir det et bra resultat eller finnes det bedre alternativer som ikke heter gipsplater for å få helt slette vegger ? Les tester og omtaler før du kjøper. Tilbake til våre produkter.


Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk.

Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg