mandag 9. juli 2018

Løiten lys utsalg

INNEO webpublisering. Det er ikke alltid lett å være en stakkars. Utstillingene i seg selv er en opplevelse du sent vil glemme. Hver farge har fått sin egen utstilling med matchende tilbehør!


Alle våre lys er laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet, med veker av 1 bomull. Omtrent av alle lysene er designet og produsert av.

De opptil flere meter høye utstillingsoppsatsene og de utrolige variantene av lys , trekker et stort publikum fra hele landet. Merk at Kafeen på Brænderiet har nye drivere. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Løiten -en god tradisjon.


På vår butikk på Lillestrøm Torv har vi fått inn noen lekre puter. Ypperlig som julegave til noen man er glad i (eller seg selv). Samt andre interiørvarer.

Det selges også ingeniør- og undervisningstjenester. Kjøp gjerne lys som matcher interiøret ditt, eller velg noen nye, spreke farger for å skape en helt ny stil i stua eller på soverommet. Vi har også et utvalg av duftlys som forsterker stemningen ytterligere. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Produksjon og salg av kreative stearinlys.


Samme måned begynte Hamar bryggeri som tapper av mineralvannsprodukter etter avtale med PepsiCo Inc. Pepsi-Cola for salg og distribusjon i østlandsområdet, etter at den gamle avtalen med Nora ble avsluttet. Du finner butikken i 2. Utvalget av brukte og nye bøker er unikt i sitt slag. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi er på jakt etter 3-medarbeidere som liker å ta tak i alle utfordringer, og være med å drive butikken fremover slik at vi oppnår de salgsmålene som er satt. Det nye systemet baseres på skiltgjenkjenning ved hjelp av kameraer. I dag er dette Norges største produsent av håndlagde lys.


De lager prosent av lysene de selger selv. Hovedbutikken dekker nesten 3. Det benyttes ingen maskiner i produksjonen. Et ferdig lys kan ha vært igjennom opp til åtte ulike arbeidsprosesser.


Lysene er laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet.

Vekene er av 1 bomull. Her ser du litt av utvalget vårt. Kom innom butikken for å se alle de fine lysene våre. Bespisning av grupper kan organiseres via catering.


MENY: Kafeen har åpent for enkel servering. Legg til for å sammenligne listen Legg til ønskeliste. Femund juletre, 90cm med lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg