onsdag 18. juli 2018

Micropaint drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. MPS Micropaint Drammen.


Fyll inn registreringsnummer på bilen, legg til kontaktinfo og last opp bilder av skaden – vi gjør resten. Automotive Repair Shop. Sections of this page. Micropaint Drammen - biloppretting, reparasjon, billakkerer, bilreparasjon, oppretting, karosserireparasjoner, forsikringsskader, bilskader, plastreparasjoner.


Foretaket har ingen registrerte ansatte. Er noe feil på oppføringen? Ingeniør Rybergs gate Drammen Vis kart Billakkering – Drammen SjekkPunkt-gruppen utfører service og rep. Hos Bilkomsetikk i Drammen fikser vi alt innen billakkering og parkeringsbulker med vår smart repair-metode. Du får også gratis taksering!


Private kunder kontakter oss eller en av våre samarbeidspartnere for. Fra første samtale med dere i Drammen Karosseri, ble jeg møtt med en vennlighet og profesjonalitet som imponerte meg. Det spiller ingen rolle hvem av dere jeg må forholde meg til, jeg blir alltid godt ivaretatt. Jeg setter stor pris på at dere uoppfordret fulgte meg opp med informasjon om status på bilen og fremdrift i reparasjonen.


Vi utfordrer de etablerte bilskadestandardene ved å tilby en innovativ-, lavkost- og høykvalitetsreparasjon av småskader gjennom verksteder over hele landet. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Mps micropaint drammen.


Fyll ut info om din bilskade eller ønsket tjeneste, så gir vi deg en pris snarest. Alternativt kan du kontakte en av våre medarbeidere. Mikrolakk er en effektiv og kostnadsbesparende metode for utbedring av lakkskader og bulker. Høy kvalitet til lave priser! Lakkering Hesby Lakkering ønsker alltid og kunne se de beste løsningene for deg som kunde.


Vi holder oss oppdatert på de nyeste produktene som er på marked fra. Velkommen til Direkte-Premier as - Norges største leverandør av premier til dine arrangement. Premium quality, fast repair, excellent value and chemical adhesion. Brukte micropaint etter å ha skrapet framskjerm og hjulbue mot kant på garasjeåpning. Skade både på plast og inn mot bart metall.


Ble noen tusenlapper tilsaman, kanskje 4-5. Har fortrengt kostnaden, da jeg var meget irritert på meg selv. Men summerte opp stykkprisen per skrape. Resultater upåklagelig, ikke sjans å se at skjerm er fikset.


I moderne tid har bedriften vokst til å bli et av Norges største verksteder for bilskadereparasjoner. Med en bilpark i konstant utvikling kreves topp moderne utstyr og medarbeidere med ekspertise og evne til å lære nye teknikker. Vi kan hjelpe deg med det meste innen lakkering.


For oss er det viktig at kundene våre blir tatt godt vare på. Vi vil alltid yte maksimalt for at du blir fornøyd. Her finner du all kontaktinformasjon og våre åpningstider.


Vi har avdelinger på Økern og Røa i Oslo. Ta kontakt med oss via telefon eller epost!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg