onsdag 28. mars 2018

Selvvanningskasser til gravsted

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Selvvanningskasser Solid selvvanningskasse med god ventilasjon og drenering gir optimale vekstforhol og flere muligheter ved valg av planter.

Selvvanningskassene produseres i aluminium og består av en indre plantekasse, en ytre vannkasse, samt en sugefilt som drar opp vannet til jorden. Alle Emperi selvvanningskasser leveres med års bruksgaranti. Emperi Orginal plantekasser egner seg også til nedfelling, innfelling i for eksempel terrasser, benker og til andre formål som krydderplanter etc.


Ta kontakt for info og bestilling. Jeg er dårlig til beins og engstelig for å gå ute når det er glatt. Gravstellerne la ned krans for meg til jul slik at jeg kunne få ro.


Netthandel på Plantasjen. Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike.

Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. Nedgravningskasse til gravsted og hagen: En kasse, to deler. Er det ett sted du virkelig har glede av kasser med vannlager så er det på kirkegården.


Jeg gravde først et hull, satt kassene nedi, fylte opp med jord og vann, og plantet til. Park og kirkegårds-benker mange varianter. Melex elbiler mange varianter. BIKAB Avfallsskap for kildesortering.


Tilhengere med mange muligheter! For kistegrav og urnegrav BE OM TILBUD! Selvvannende blomsterkasser for nedgraving, ev. Vi levere også skjøtekabel. Glimrende som urtekasse, men utmerket også til blomsterbe gravsteder, terrasser og verandaer - se bilder med eksempel på treomramming.


Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leverer treomrammingen - denne er ment som eksempel på hva man relativt lett kan lage selv). Med selvvanningskasser slipper du å bekymre deg… Som du ser på bildet har jeg mine selvvanningskasser på en terrasse. En slik innretning vil være like praktisk ute i hagen.


Fyller du kassene med urter kan en perfekt plassering være ved grillen.

Disse selvvanningskassene kan selvsagt også brukes til sommerblomster og stauder. SOLID PLANTEKASSE MED GOD VENTILASJON OG DRENERING GIR OPTIMALE VEKSTFORHOL OG FLERE MULIGHETER VED VALG AV PLANTER. Rommer ca 16l jord og 11l vann. Den ene graves ned og fylles med vann, den andre plantes det i. Vi benytter ikke veke-kasser, men en smartere måte å hente opp vannet på.


Det betyr at kassene er helt vedlikeholdsfrie og varer i mange år. Man etterfyller vann via et hull (med lokk) i øverste kasse. Flowerguard er perfekt for selvvanning på gravsted , og standardmålet er 60x40cm (vanlig mål på gravsted ). Er meget enkel å montere. Med Flowerguard trenger du ikke ekstra jord.


Bare plasser pottene direkte i Flowerguard potteholder. Hjelp til et vakkert gravsted. Vi tilbyr vanning av blomster, selvvanningskasser , gravlykter, lys og gravstell.


Gå til handlevognen etter at du har klikket på knappen Kjøp. Ved å følge instruksjonene nedenfor oppnås fine planter hele sesongen: iene. Plasser veken gjennom sporene i bunnen av plantebeholderen slik at veken ligger godt. Har du lyst til at gravstedet skal se fint ut?


Dette er en blomst som er enkel å ha med å gjøre, og selv om sommeren skulle vise seg å bli varm tåler den fint å tørke litt opp, samtidig som den ikke behøver så mye vann. Lobelia blomstrer i hvitt, rosa, lilla eller blått – som er den vanligste – gjennom hele sommeren fra mai, og helt til frostnettene kommer. Vanningskassen kan du montere selv, eller la oss gjøre dette for deg. Vennligst se vår katalog eller spør oss om du søker noe unikt for ditt gravsted. Velkommen til plukkselv.


Lynrask levering - bestill før kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg