onsdag 7. mars 2018

Navneskilt til lastebil

Navneskilt Til Helsepersonell. Billig, Raskt, Enkelt - Kjøp Her! Perfekt for butikkansatte og andre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn navneskilt til lastebil hvis du ser nå.


D esign-selv navneskilt (med egne billeder, grafik, m.m.) Se eksempler på truckerskilte du kan fremstille.

Nedenunder finder du nogle eksempler på nogle speciellavede skilte, som du kan få fremstillet. Hvis du gerne vil se alle de produkter vi tilbyder til chauffører, så gå direkte til vores oversigt over ting til lastbilen. Frontrutemerke som festes med vann og frontruteskilt bestilles her! Kan også lage skilt til bruk for parkeringsplass.


Sett preg på din egen parkering ved og ha kopi av ditt bilskilt på din personlige P-Plass. NAVNESKILT MÅ FORHÅNDSBETALES VED BESTILLING. DETTE PÅ GRUNN AV USERIØSE KUNDER SOM IKKE BETALER NÅR SKILTET KOMMER.


Dette produktet ble til etter at svært mange lastebilsjåfører ønsket denne type skilt til å ha i frontruten på lastebilen.

Da unngår en at skiltet klirrer og skrangler under kjøring, og en unngår også at skiltet skraper opp dashbordet. Posten, lastebil eller hente selv? Du kan kun søke om personlig bilskilt til person, vare-, lastebil og buss. Hjerteformet gravert skilt nr.


Vi anbefaler at du ikke bruker mer enn tegn på 1. Det samme har skjedd med andre typer lamper, for eksempel Xenon, eller lastebiler utstyrt med lysende navneskilt som har transformator til. Husk å spesifisere dersom du ønsker en logo eller annet motiv i tillegg til navn. De fleste har nok sett en lastebil komme kjørende hvor du vet fornavnet på sjåføren noen meter unna.


Vi lager navnskilt til lastebilsjåfører og andre som gjerne ønsker det i frontruten. Bildene her viser noen eksempler på hvordan de kan se ut. Skal du kjøre i andre land enn Norge, Sverige og Danmark anbefaler vi deg å skifte til ordinære bilskilt.


Du må fjerne knytningen til kjøretøyet før du kan knytte det personlige bilskiltet til det nye kjøretøyet. Finnes vel mange forskjellige typer. Diskusjonene skal ha et relativt saklig innhol og ikke inneholde støtende kommentarer. Magnetiske navneskilt har et kraftig magnetfeste og etterlater ingen merker på klærne.


Velg egnet navneskilt til ulike yrker. Vi tilbyr navneskilt i messing, aluminium, plast og tre. Du kan bestille skilt (kjennemerke) til kjøretøyet ditt ved å sende en e-post eller møte opp på en trafikkstasjon.

Du kan søke om å få personlig bilskilt med din egen bokstav- og tallkombinasjon. Start med å sjekke om bilskiltet du ønsker er ledig før du kan søke. Meget populært skilt med ditt navn som kan settes i frontruten på lastebilen. Bilskiltutseende med blått felt som inneholder flagg og N. Holdbart navneskilt som kan brukes gang på gang i stilig design med sølvramme.


Det er enkelt å bytte ut etikettene, og skiltene festes med nål eller klemme. Etikettark kan bestilles separat. Altid de rigtige priser! Velkommen til Identi as. Vi representerer UNISTO AG i Norge.


UNISTO produserer kvalitets sikkerhetsplomber, navneskilt og produktmerking i flere europeiske land og har i årtier vært kjent for ekte sveitsisk kvalitet og presisjon. Vårt utvalg sikkerhetsplomber dekker alle behov for sikker og trygg forvaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg