torsdag 1. mars 2018

Varm lin og hvit lin

Finn laveste nettpris her. En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler.


LADY Supreme Finish Tre og Panel.

Suveren finish - selv på dører. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv? Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister?


Perfekt, ren og fin å blande med andre farger. Tar ingen annen farge til seg. Av de reneste uten å være hard.

Heller mer mot det grå. Fungerer til absolutt alt. Denne fremstår litt mer beige, men fremdeles hvit. En kulørt hvittone som gir varme.


Hvert produkt er nøyaktig beskrevet, så du vet alltid hva du kjøper. Linstoff kan brukes både som duk eller gardiner, til puter eller sengetøy. Vi har lin til alle sesonger og anledninger, for eksempel med juletema. Men flere av stoffene kan også brukes til klær, og lin er svært behagelig å bruke til lette og luftige sommerklær. Vask ikke lin med syntetisk vaskemiddel med optisk blekemiddel og for høg varme.


Da kan det skje en kjemisk prosess som ødelegger linfiberen. Den vil da oppføre seg som bomull og stoffet kan bli loddent. Ta av fruktflekker (vin, syltetøy og lignende) ved å koke opp vann og slå det gjennom flekken. Jeg skal male lister og karmer helt hvite ,. Det kommer dager da det er så varmt at man nesten skulle ønske at man ikke behøvde å ha på seg klær i det hele tatt.


Disse dagene har valg av materialer i plaggene stor betydning for komfort og hvor svale og luftige de føles i sommervarmen. Mange vil nok påstå at lin uten tvil er det absolutt beste materialet i denne forbindelsen. Ascott er en super kombinasjonsfarge til f.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Lingarn i en klassisk hvit lin farge i tre forskjellige tykkelser. Passer godt for veving, brodering, hekling. En fargekode i vår fargekatalog tilsvarer 5. Lin drakter er også tilbys i kvinners stiler, og en lin dress for begge kjønn er det ideelle valget for et profesjonelt utseende, selv når det er varmt ute.


Menns og kvinners lin drakter er vanligvis sett i lysere farger - hvit eller off-white for menn, og beige eller pastellfarger for kvinner. Lin bukser med snøring eller belte. Lin loer ikke på grunn av sine lange, glatte fibre, og trekker heller ikke til seg støv. I tillegg er det mer slitesterkt enn bomull.


Sengetøy i lin er fint å bruke hele året, stoffet kan gi en varm og myk følelse om vinteren, og virke avkjølende om sommeren. Lin har en særegen struktur og overflate, og skiller seg utseendemessig ut fra. Ting har gått litt fort for seg og jeg har gjort ting i litt feil rekkefølge. Har malt hele stua i hvit lin , eller greige som det så fint heter.


Skal i samme slengen ha ny sofa, men er usikker på hva slags farge som passer? Hvite gardiner, og en blanding av hvite og mørke robuste møbler ( ala bombay).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg