fredag 16. mars 2018

Glasskrukke med lokk

Glasskrukke med lokk

VEGA Restaurantutstyr til buffet. Bestill enkelt online i dag! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Finn laveste nettpris her.


Praktisk krukke med tett lokk , perfekt til konservering, sylting eller nedlegging av grønnsaker. Ta kontakt med oss på chat eller e-post. Elegant syltetøyglass med lokk. Glasskrukke med lokk.


Lokkene er høyere enn standard lokkene og gir et eksklusivt preg. Norgesglasset Klassisk Hengslet lokk , 1. Produktene er dekorert med koselig vintermotiv med fuglen Dompap (Pyrrhla pyrrhula, lat.), som ofte blir knyttet til vinteren med sitt røde bryst. HC glasskrukke med lokk 4- Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb. Siden ble ikke funnet.


Glasskrukke med lokk

Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet. Menuetts krukke passer utmerket til sylting, konservering eller oppbevaring av tørrvarer. Lokket på krukken sitter på plass ved hjelp av en kraftig bøylelås i metall. Vil du sterilisere krukken med varmt vann, går det helt fint, bare husk å forvarme krukken med varmt kranvann først.


For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer på krukker, bokser eller flasker. Europris - Mer til overs! Beregnet til oppbevaring av tørrvarer etc. Designet glasskrukke med lokk. Holder fuktigheten ute.


Glasskrukke med lokk

Lokket er festet med en metall spenne og har en gummi strikk slik at krukken blir tett. Sort tekst på glasset med hvor mye den rommer. Kan vaskes i oppvaskmaskinen, ta av metalldelen. Den kan kun vaskes for hånd. Nydelig glasskrukke med lokk og diamant topp, fra det populære merket Madame.


Pris NOK 44inkl. Laget av munnblåst glass. Farge: Frostet glass. Voluml, ml eller 1ml Lag ditt kosmetiske produkt i denne tidløse og elegante glasskrukken. Ideell for øyekrem, leppeprodukter, skrubb og mer.


Glasskrukke med lokk

Krukken er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Brun glasskrukke 1ml med lokk , perfekt til hjemmelaget tannkrem, hudpleie osv. Bakelite lokk til glasskrukke 1ml. Her finner du alle våre krukker og vaser! Vi har et bredt sortiment av alt fra klassiske blomstervaser og plantekrukker med innebygde varmelamper til dekorative vaser til blomsterbuketter.


Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg