tirsdag 6. mars 2018

Hjørneklosser lister

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?


Pynt opp belistningen med dekorklosser. Vi har klosser til både dør, vindu og tak tilpasset forskjellige stilarter. Det gjør også listejobben enklere når du bruker hjørneklosser , da du slipper gjæring. Klossene er tilpasset vår serie av listverk. Her finner du flere ulike utførelser og hjørneklosser for innerhjørne.


Selvsagt av god kvalitet og til gode priser. Velkommen til Byggmax! MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på markedet. Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere.


Beskriver hvordan man går fram ved montering av lister innvendig i tak. Generelt bør listverk ligge noen dager, gjerne lenger, i oppvarmet rom før det monteres. Med bruk av hjørnekloss minimeres faren for oppsprekking i hjørnene. Av høykvalitets furu og eik.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Toppen Trearbeid lager klosser, knekter, det meste innen dekor til hus og hytte.


Hjørneklosser lister

De gjør arbeidet raskere ettersom man slipper gjærsag. Monteres med senket skrue eller dykkert som senkes med spikerslag. Til lister av løvtre og MDF må man bore hull både til skruen og for å forsenke hodet for å unngå at listen sprekker. Dette gjelder også alltid alle materialer der man bruker feste-midler nær enden av listen.


Listnål er en svært tynn, rund og lett spiker uten hode. Bruksområdet er tynne lister og profiler. Generellt bør listverk ligge noen dager, gjerne lenger, i oppvarmet rom før det monteres.


Variant passer kun til glatte lister , men du velger selv om det er den loddrette eller vertikale enden som avslutter. Alle variantene kan kombineres med hjørneklosser. Variant den bredeste siden av den profilerte listen vendes inn mor døren. Listen gjæres både oppe og nede ° i motsatt vinkel. Hjørnekloss til taklist.


Tilpasset våre profiler Sog K12. Kan brukes til hulkil opp til 95mm breddeDimensjon 67x67x145mm. Byggern har et rikt sortiment av lister. Det vanligste er furulister og et mindre sortiment av gran. Vi har ikke bare det vanlige sortimentet i butikkene, men du har også mulighet til å bestille lister ut fra sortimentet til våre leverandører.


Ferdig malte og lakkerte lister er også å få kjøpt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg