onsdag 7. mars 2018

Glass over kjøkkenbenk bergen

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Glass over kjøkkenbenk-bergen -velg den riktige glassplaten Publisert 24. Ole Petter Skaalevik For privat kunde har vi levert og montert glass over kjøkkenbenk- Bergen.


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.

Skap et nytt utseende på ditt kjøkken med matt effekt Glass bak kjøkkenbenk er et populært produkt som erstatter fliser. Glass er enkelt å rengjøre og det er veldig enkelt å monterte. Hull og utsparinger ? Hvis du har trenger hull for stikkontakter eller utsparinger for kabler hjelper vi deg med det. Delikate glass på kjøkkenet.


Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser. Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl som vanligvis forekommer på et kjøkken. Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken.

Vi har glass over kjøkkenbenkene. Meget lett å holde rent, men vårt tyngste argument da vi valgte glass var at vi kunne skifte ut bakgrunnen når vi ønsket det. Har helt klart glass med tapet bak. Tapeten har vi skiftet ut to ganger til nå da vi ønsket nytt kjøkken. Skyvedører Vi leverer skyvedører i glass , aluminium og tre med inntil skyvbare felt.


Brosjyrer kan lastes ned nederst på denne siden. Velg mellom standardlengde eller spesialtilpasset veggplate. Rengjøres med en myk klut fuktet i vann og, om nødvendig, mildt oppvaskmiddel eller såpe.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske.


Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser.


Vi kommer også på hjemmebesøk, gjerne på kveldsti og foretar måltaging, gir råd og veiledning med prisoverslag, helt uforpliktende for deg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvorfor velge glass mellom Kjøkkenbenk og overskap.


Glass Over Kjøkkenbenk Bergen - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Glasset kan leveres i et bredt utvalg og i mange lekre fargevarianter. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud og befaring.


Foto med glass over kjøkkenbenken Familien valgte et foto fra Trondheims brygger som beskyttelse i skvettsonen på kjøkkenet. Med nøytrale, grå vegger og mørk skifer kommer det m lange bildet av bryggene langs Nidelven til sin rett. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over. Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto).


Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. Et herdet glass tåler ti ganger mer enn vanlig glass. Trådglass er enda svakere enn vanlig glass , så det er ubrukelig over kjøkkenbenken, sier han til Klikk. Frostet glass er vanskelig å rengjøre og anbefales derfor ikke. Pleksi er greit å bruke på store flater fordi det kan bøyes, spesielt praktisk hvis det er innhugg.


Glassmester Helge Austevoll AS din lokale glassmester i Bergen og Hordaland. Leverandør av glass og glassrelaterte tjenester. Alt i glassarbei vinduer, dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg