fredag 30. mars 2018

Arne svingen familie

Bestill bøker av Arne Svingen. Lave priser og rask levering! Har skrevet bøker Er oversatt til språk Har mottatt Brageprisen, Kulturdepartementets pris og flere andre priser Har vært fulltidsforfatter i år Har skrevet spesielt mange populære bøker for barn og ungdom Klikk på de blå titlene under og les mer om bøkene Arne Svingen debuterte som forfatter våren.


Skriver du skoleoppgave om Arne Svingen ? Siden har det blitt en hel serie Hubert-bøker, som er oversatt til tysk, dansk, svensk og italiensk.

Your browser does not support frames.

Arne er det samme som åre, altså en type ildsted som var vanlige i norske middelalderhus. Uttrykket brukes nå bare billedlig, for eksempel den hjemlige arne. På den annen side taler måten han skildrer vennskapet mellom den norske hovedpersonen og afrikaneren Sam, sitt tydelige, antirasistiske språk.


His production spans from easy reads for children, to novels for children and young adults. Svingen fortjener slik sett respekt for å ta opp et viktig tema for ungdom.

Norges største bokutvalg, bestill idag! Han sit i styret for Norske Barne- og Ungdomsbokforfattarar og var ein periode redaktør for tidsskriftet Forfatteren.

Her svarer han på noen av de vanligste spørsmålene. Hvor i landet kommer du fra? På en liste over de mest utlånte norske forfatterne på folkebibliotekene, er Arne Svingen oppe på tredjeplass. Listen inneholder både bøker for barn- og ungdom og for voksne, sakprosa og skjønnlitteratur, og likevel er Svingen tett etter Horst og Bringsværd på listen over de mest utlånte norske forfatterne.


Med denne boka har Arne Svingen nok en gang levert lesestoff av et slikt kaliber at det er håp om at gutter vil lese den. Hjertevarmt fra forbrytermiljø. Og den formidler mer enn tanketom action, så onkel kan trygt kjøpe den. Marianne Lystrup, Vårt Land.


Platekompaniet - For å gi deg en bedre opplevelse av nettbutikken bruker Platekompaniet cookies. Arne Svingen har i flere år jobbet med å bedre lesingen blant barn og unge, med særlig fokus på gutters lesing. I innstillingene til din nettleser kan du selv velge å slette. Bak uhyggen står de tre etablerte, prisbelønnede forfatterne Arne Svingen , Ingunn Aamodt og Jon Ewo.


Sammen har de laget en spennende forestilling med opplesing, musikk, effekter, dramatisering og noen overraskelser underveis.

Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Han har senere skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Svingen har mottatt flere litterære priser, og har også skrevet bøker sammen med andre forfattere, som Helene Uri, Ingunn Aamodt og Jon Ewo.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER KR.

Tøff og klok roman for ungdom, fra en av våre fremste barne- og ungdomsbokforfattere. Didrik blir vekket av fortvilte rop fra stua. Revolvergutten er historien om Robin Hood Evensen som vokser opp i en kriminell familie. En actionfylt, varm, gripende og original roman for slukealderleserne!


De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-. Svingens gale verden er en serie med humorbøker for barn fra år, skrevet av forfatteren Arne Svingen. Hovedbøkene sendes alltid portofritt.


Den berygtede Killer, den seje Flænser og den langspyttende Dræber har slået sig sammen med Vampyrrose.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg