onsdag 21. mars 2018

Male biritapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. I forbindelse med vårt års jubileum designet Norway Says et nytt tapet som fikk navnet GANGAR.


For dette designet har vi fått Merket for God Design fra Norsk.

Halmen skifter rolig fargenyanser innenfor sitt eget fargespekter, ettersom lyset endrer seg. Fra morgen til kvel fra årstid til årstid. Vi ønsker å male stua og er usikre på om vi skal beholde denne stråtapeten eller finne en annen tapet.


Etter det har både foreldrene hans, tanter og onkler hatt det. De har stort sett bare hatt det som kontrastvegg. I det første huset vårt passet det ikke inn, men vi måtte liksom føre tradisjonen videre når vi kjøpe et hus der det passet.


Her er det fra før flere vegger med stråtapetet, og etter en ombygging skulle soverommet igjen få seg den rette looken.

Man tar mål av veggene og får så produsert nettopp det du trenger. Hengt oppe frem til i fjor vår. Selges for 5kr pr kvm.


Mål på de forskjellige bitene (kan selges hver for seg): 153x27 170x27 187x27 208x27 230x270. Har også mange mindre biter som har vært over og under vinduer og over dører. Biritapet fra 60-tallet. Vi jobber konstant for å tilby våre kunder den beste prisen i markedet.


Vi er Norges største spesialbutikk for tapet og tekstil. Bedre innkjøpsbetingelser og. Hvis dette ikke hjelper kan dere enten male tapetet eller fjerne det helt. Hvis dere ønsker å male , må tapetet støvsuges og grunnes med et strøk tekstilgrunning (viktig!). Overmales deretter med en lateksmaling i ønsker farge.


Tredje alternativ er å fjerne tapetet. Bruk en tapetkniv til å lage et snitt i tapetet og dra av så mye du kan. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.

Ja, det finner du på Maxbo. Sammen med de rette blåtonene våre er den perfekt - den gir en rolig, myk base som. Tapetet produseres fremdeles, og nytt tapet ble satt opp under restaureringen. LES OGSÅ: Nye vegger uten å male alt. Etter hans overtagelse har produksjonen blitt effektivisert.


I dag er det Torfinns eldste datter, Ingeborg Semb, som har tatt over ansvaret og fører tradisjonen videre. Tapetet har blitt kjent som tidløs, eksklusiv brukskunst. Grunnen til dette er at furupanel har et lavere fuktinnhold enn granpanel. Vi anbefaler alltid at fuktinnhold måles før maling - Ideelt fuktinnhold er.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Det finnes for eksempel fantastisk fine tapet å velge mellom som er midt i blinken for å skape litt personlighet! Jeg har biritapet i gangen, og den er så flott! Jeg fikk den spesialsydd på mål, og kunne ikke vært fornøyd. Visste du forresten at hele auditoriet i FN-bygningen i New York er dekket av norsk biritapet ? Male den tror jeg ikke går.


Den er litt gul og veldig gammel, lurer på om man kan få den lys, evt lys grågrønn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg