tirsdag 27. mars 2018

Odd erik lothe

Han er også med i Finn-Erix (kjent gjennom programmet Radio Røynda på NRK P1) og Green Granadas. Prøv vår app gratis i dager. Odd-Erik Lothe Songar Songar er en oppsummering av Odd Erik Lothe s musikalske liv fra bandet Fabel og frem til idag.


Eg trur det måtte vere det at eg ikkje. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt. Fabel-fontfigur Odd Erik Lothe er tilbake med nytt album - Blå song. Nordfjordingen Odd-Erik Lothe (bror til bryggerimeister Espen) er ein svært allsidig artist med base i eit utvida visebegrep.


Varemerket er poetiske tekstar på nordfjordmål para med eit mangesidig musikalsk uttrykk med islett av jazz, blues, country, easy listenting og skandinavisk visetradisjon. Kjølsdalingen Odd-Erik Lothe markerer med det nye albumet at han har vore låtskrivar i snart ein mannsalder. Nyinnspelingane er hovudsakleg Fabel-songar.


Når eg først skal gje ut ei samleplate ville eg gjere noko spesielt.

Vers: C AmIngen har augo så gode og milde, DmGUtan som du C AmIngen kan smile fram solskin og gledje, DmGSoleis som du Am. Odd-Erik Lothe er kjent for mange som vokalist og låtskriver i Fabel, medlem i Finn Erix og ikke minst som Freddie Frantic i Green Granadas – som også har hatt Jarle Bernhoft (kjent Elvis-tolker fra Ylvis Live) som medlem. Nå er han ute med sin andre (i praksis tredje) soloplate. Eirik Lothe statsautorisert revisor og siviløkonom. Oppdragsansvarlig revisor.


Karsten Vines registrert revisor. Odd-Erik Lothe Odd-Erik Lothe er ein svært allsidig musikar med over års erfaring som utøvar, plateartist og låtskrivar. Sjølv om tyngdepunktet nok ligg forankra i visesjangeren, har han også utmerka seg som rockabillyutøvar og orgelspelande humorist. Utdanna seg som lærar i Sogndal. Vokalist og gitarist i visepopgruppa Fabel, og var den som skreiv gruppa sine tekstar og komponerte melodiane.


Ditt søk på odd lote ga personer. Forutan å vere sjølvskriven leiar av bandet LOTHE , er han også medlem av Green Granadas, Krom og Finn-Erix. Frontfigur Odd-Erik Lothe er tidlegare vokalist i bandet Fabel.


Sjangeflørtande viser på nordfjordmål. Nytt album i sal frå 07.

Odd - Erik gjer også solooppdrag. Norges Korforbund Sogn og Fjordane sitt prosjektkor med songarar frå heile fylket, syng saman med Odd-Erik Lothe med band. Det er få låtskrivarar frå fylket som kan skryte på seg landeplager slik som Odd- Erik Lothe kan. For mange er sommarslageren ”Jordbær og grasbrann” enno den songen som verkeleg får fram den gode sommarkjensla. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Odd-Erik Lothe.


Odd-Erik Lothe tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send. Stream ad-free with Amazon Music Unlimited on mobile, desktop, and tablet. Konsert med Odd-Erik Lothe og Line Dybedal i Operahuset Nordfjord. Stod på programmet til innbyggjarfest i nye Stad kommune. Musikalsk handlar dette om klassisk popmusikk ala Byrds, Beatles, Jayhawkes og andre som forvaltar harmonisk song og klangfulle gitarar.


Listen to your favorite songs from Odd-Erik Lothe. Download our mobile app now. Den finaste songen, a song by Odd-Erik Lothe on Spotify.


We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg